BOGATA SRIJEDA

VIDEO Perišiću asistencija u remiju Spursa, Bayern 'tricom' otpravio Barcu u Europsku ligu

Foto: TONY OBRIEN/REUTERS
Champions League - Group D - Tottenham Hotspur v Sporting CP
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
Champions League - Group C - FC Barcelona v Bayern Munich
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
Champions League - Group C - FC Barcelona v Bayern Munich
Foto: NACHO DOCE/REUTERS
Champions League - Group C - FC Barcelona v Bayern Munich
26.10.2022.
u 23:05
Bavarci su Katalonce 'počastili' s dva gola već u prvih pola sata, Tottenhamu je u zadnjoj minuti poništen gol za pobjedu, dok je Tudor izgubio u Njemačkoj.
Pogledaj originalni članak

Danas je odigrano osam utakmica grupne faze Lige prvaka. Nakon pobjeda Intera i Porta u ranijim terminima, od 20.45 imali smo priliku gledati još šest susreta.

Najzvučnija je svakako bila utakmica između Barcelone i Bayerna, koju su Bavarci dobili s uvjerljivih 3:0 (Mane 10, Choupo-Moting 31, Pavard 90+5) i Katalonce zacementirali na trećem mjestu, koje vodi u Europsku ligu. Josip Stanišić je igrao za njemački sastav od 79. minute.

Foto: ALBERT GEA/REUTERS
Champions League - Group C - FC Barcelona v Bayern Munich

Tottenham našeg Ivana Perišića nije uspio doći do pobjede nad Sportingom jer je Harryju Kaneu u posljednjoj minuti poništen pogodak za slavlje. Ovako je završilo 1:1 (Bentancur 80 / Edwards 22), ali za jedini pogodak Spursa asistirao je upravo Perišić. 

Asistenciju Perišića iz kornera za Rodriga Bentancura pogledajte OVDJE

Liverpool je s 3:0 (Salah 42, Nunez 49, Elliott 51) na gostovanju u Amsterdamu tukao Ajax, dok je Atletico protiv Leverkusena na sličan način kao Tottenham ostao kratkih rukava u Madridu.

Foto: Phil Noble/REUTERS
Champions League - Group A - Liverpool v Rangers

Carrasco, naime, nije realizirao kazneni udarac u 98. minuti i završilo je 2:2 (Carrasco 22, De Paul 50 / Diaby 9, Hudson-Odoi 29). 

Tudorov Marseille izgubio je u Frankfurtu s 2:1 (Kamada 3, Kolo Muani 27 / Guendouzi 22) i trenutno je zadnji na tablici. Za domaći sastav su Kristijan JakićHrvoje Smolčić odigrali cijeli susret.

Napoli je, pak, bio bolji od Rangersa, pobijedili su 3:0 (Simeone 11, 16, Ostigard 80). Borna Barišić za goste je ušao u 76. te igrao do kraja utakmice.

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
lickodjete
04:45 27.10.2022.

Barcelona,je zausta buka nemocna,toliko "zvjezda" u jednom klubu,a dobili 3 komada i to na svom stadionu,to je ziasta vise nego sramna igra,to je za Katalonce 6 uzastopni poraz od Bayerna,nevjerovatan niz..........

NA
Nale50
12:16 27.10.2022.

Dinamo 0:4 (penal , autogol )...Barcelona 0:3 (svi golovi iz igre )..."kvazikritičari" razipinju i Čačića i igrače....????