TEŽAK NOKAUT

VIDEO Pogledajte kako je Englez za pola minute sredio Babića, ovo je bilo ružno za vidjeti

Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
Johnny Fisher & Alen Babic Press Conference
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
Johnny Fisher & Alen Babic Press Conference
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
Johnny Fisher & Alen Babic Press Conference
07.07.2024.
u 08:15
Babić kasnije jest imao žalbe na sučevu odluku, jer vidjelo se da se ustao, ali nije mogao nastaviti borbu. Britancu iz Romforda to je bila 12. pobjeda u karijeri u kojoj još nije doživio poraz, ali i već 11. slavlje nakon nokauta
Pogledaj originalni članak

Težak poraz doživio je hrvatski boksač Alen Babić u svojoj 14. borbi profesionalne karijere. U londonskoj Copper Box Areni nokautirao ga je engleski boksač Johnny Fisher. Borba je trajala svega 36 sekundi, nakon kojih je sudac u ringu prekinuo duel. Fisherova serija udaraca bila je previše za hrvatskog boksača, Babić je pao na tlo i više se nije mogao vratiti u borbu.

Babić kasnije jest imao žalbe na sučevu odluku, jer vidjelo se da se ustao, ali nije mogao nastaviti borbu. Britancu iz Romforda to je bila 12. pobjeda u karijeri u kojoj još nije doživio poraz, ali i već 11. slavlje nakon nokauta.

Snimka otkriva svu težinu Babićevog poraza:

ALEN BABIĆ

'Gospodine Hearn, pogriješili ste kada ste mi ponudili ovu borbu. Bio sam šokiran što se uvalili tog momka'

– Fisher ima puno navijača. Uz sebe ima oca koji radi jako dobar posao i zbog toga sam pomalo ljubomoran. No, a ja sam se morao probijati da bih došao do ove razine i ove pozornice. A on je morao voziti automobil samo desetak minuta. Ja sam pak morao odraditi stotine borbi u usranim arenama gdje su me ljudi pokušavali ubiti, doslovno. I zato ću vam pokazati što boks može učiniti u subotu navečer.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

PA
pan-am
09:42 07.07.2024.

Alen dođi na bauštelu treba nam jedan na mješalici !!

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
08:43 07.07.2024.

Teški previd suca jer Alen ne samo da je ustao već i zaplesao koljenima

Avatar MarkoHR
MarkoHR
08:42 07.07.2024.

Alen Babić, ili-ti poglavica Velika Usta.. Kad bi izvedba u ringu pokrila barem 50% njegovih verbalnih eskapada, bio bi nepobjediv. Boks je borba rukama, a ne bombastične prijetnje.