Nije s ovoga svijeta

VIDEO Pogledajte kako je Messi sam pobijedio Urugvaj

Foto: Marko Lukunić
Bariša Krasić
13.10.2012.
u 08:46
Omaleni je Argentinac postigao pogodak za 1:0, sudjelovao kod gola za 2:0 i zabio fenomenalan slobodnjak za 3:0 protiv Urugvaja.
Pogledaj originalni članak

Da Lionel Messi nije s ovoga svijeta, već je opće poznata stvar, ali Argentinac nastavlja oduševljavati i iznenađivati svojim igrama. Tako je od njegova \"noža\" nastradao i Urugvaj u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. U pobjedi 3:0, Messi je postigao pogodak za 1:0, zatim je sudjelovao kod drugoga gola, a onda je majstorskim slobodnim udarcem postavio konačan rezultat. Sad mu više ni kritičari, koji tvrde da za svoju zemlju ne igra kao za Barcelonu, nemaju što prišiti. U zadnjih sedam nastupa za gauče, postigao je 12 pogodaka.

No, nije samo Messi \"vruć\" ovih dana, Radamel Falcao postigao je također dva briljantna pogotka u pobjedi njegove Kolumbije nad Paragvajem 2:0.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NI
Nini istrijan
13:19 13.10.2012.

Gledao sam utakmicu i vrlo sam razocaran igrom Urugvaja koji se branio sa 8 igraca.Takva imenena imaju a igrati onako defanzivno nije moglo da drugacije zavrsi nego zasluzenom pobjedom Argentine. Prvi gol Messija je bio kao sa kompjutera,stvarno Super Messi. Slobodan udarac(3:0) je iznenadio sve jer su svi u zidu Urugvaja skocili(misleci na njegov zadnji gol u Realu) a on je plasirao po zemlji loptu u lijevi kut.Genijalno!