SUČIĆEVA MAJSTORIJA

VIDEO Pogledajte reakciju vatrogasaca nakon gola Dinama. Snimka je postala hit

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: DInamo ostao bez pobjede nad Monacom
Foto: Luka stanzl/PIXSELL
Zagreb: Navijači na tribinama slave vodstvo Dinamo nad Monacom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: DInamo ostao bez pobjede nad Monacom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: DInamo ostao bez pobjede nad Monacom
03.10.2024.
u 18:18
Dinamo je uzeo prvi bod u ovoj sezoni Lige prvaka. Nakon razočaranja protiv Bayerna (9:2) i oduševljenja protiv Monaca, plavi će se najprije susresti s Red Bull Salzburgom 23. listopada, a zatim ih čeka susret sa Slovanom iz Bratislave 5. studenog
Pogledaj originalni članak

Dinamo je u utakmici drugoga kola Lige prvaka upisao remi s Monacom. Premda su plavi sve do 74. minute vodili s 2:0, nesretni izlazak i pad Ivana Nevistića pri protivničkom ubacivanju iz kuta pa nekontrolirani start Maximea Bernauera u 90. minuti omogućili su momčadi iz Kneževine da izjednači i kući ode s bodom. Ipak, Dinamo je pokazao da je iz nedavne krize izašao još jači i da se može suprotstaviti snažnim momčadima. Na utakmici su pokazali puno lijepih poteza, a osobito se ističe pogodak Petra Sučića za 1:0.

Josip Mišić je izvrsnom dugom loptom pronašao Martina Baturinu nakon neuspjelog kornera Monaca. Sjajno raspoloženi Baturina pohitao je naprijed te uočio na drugoj strani Sučića. On je pak u kaznenom prostoru sjajno okrenuo protivničkog braniča pa loptu prebacio preko golmana za vodstvo plavih i oduševljenje na tribinama.

Čitav je stadion reagirao s oduševljenjem, a slavili su i vatrogasci iza Monacovog gola. Njihova se reakcija brzo proširila društvenim mrežama i postala hit. U prijenosu utakmice moglo se vidjeti kako su nakon pogotka počeli skakati pa se zatim zagrlili, a glasno slavlje se nastavilo na oduševljenim maksimirskim tribinama.

Dinamo je tako uzeo prvi bod u ovoj sezoni Lige prvaka. Nakon razočaranja protiv Bayerna (9:2) i oduševljenja protiv Monaca, plavi će se najprije susresti s Red Bull Salzburgom 23. listopada. Zatim ih čeka susret sa Slovanom iz Bratislave 5. studenog pa okršaj s Borussijom Drotmund 27. studenog. Celtic na Maksimir dolazi 10. prosinca, a plavi u London kod Arsenala putuju 22. siječnja. Natjecanje u ligaškoj fazi završit će 29. siječnja kada u Zagreb dolazi Milan. U nokaut fazu natjecanja izravno prolazi osam momčadi s najviše bodova, dok će momčadi od 9. do 24. mjesta doigravanjem odlučili u plasmanu u iduću etapu. Za poražene i ostale momčadi koje ne prikupe dovoljno bodova su europska natjecanja završena.

VIDEO Pročitajte što regionalni mediji pišu o nevjerici u Maksimiru. Spominju da je Bjelici 'puknuo film'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DE
desigual
20:12 03.10.2024.

A šta se nije mogao prenijeti video s hrvatskim komentatorom s HTV, nego ovaj video sa srpskim komentatorom?!?!? ....a bože moj pa gdje smo ovo mi, je li ovo normalno 😤

AN
antikomunist1
19:09 03.10.2024.

Što gazda veli to se i radi! Ne mogu si zamisliti kako je to dragovoljno.

Avatar rubinet
rubinet
21:24 03.10.2024.

Baš me zanima, puštaju li na srbijanskim portalima snimku Dinamovih zgoditaka i to na hrvatskom jeziku?