POTPUNA EUFORIJA

VIDEO Pogledajte show koji su BBB napravili prije Dinamove utakmice s Lokosima!

Foto: Mia Mitrović
VIDEO Pogledajte show koji su BBB napravili prije Dinamove utakmice s Lokosima!
01.05.2022.
u 17:50
Svjesni da im treba podrška, navijači su se odlučili okupiti u masovnijem broju pa pokazati koliko jako žele titulu. Naravno, pomogla je i euforija koja vlada u gradu zahvaljujući 40. godišnjici od osvajanja prvenstva Jugoslavije 1982.
Pogledaj originalni članak

Utakmica Lokomotive i Dinama (19:05) izazvala je poveću pažnju i stadion u Kranjčevićevoj trebao bi biti put, a da će atmosfera biti fenomenalna potvrdili su Bad Blue Boysi masovnim korteom koji se kretao prema stadionu.

Zastave, baklje i glasno navijanje u čast voljenom im klubu orilo se kod Cibone i nastavljalo prema stadionu gdje će se plavi sučeliti s Lokomotivom u rijetko viđenoj napetoj završnici prvenstva.

Svjesni da im treba podrška, navijači su se odlučili okupiti u masovnijem broju pa pokazati koliko jako žele titulu. Naravno, pomogla je i euforija koja vlada u gradu zahvaljujući 40. godišnjici od osvajanja prvenstva Jugoslavije 1982.

>>> Korteo navijača Dinama uoči utakmice s Lokomotivom

Brojna događanja na tu temu kao da su probudila uspavani zagrebački duh. Baš kao što je ta titula otprije četiri desetljeća probudila usnuli Zagreb u tim trenucima.

Večernji list sve to prati aktivno, pripremljeno je specijalno izdanje "Plave devetke" i dijelit će se ispred stadiona Kranjčevićeva prije utakmice. Pripremljeno je čak 5000 primjeraka, a oni koji ne uspiju do svog, mogu ga dobiti uz izdanje Večernjeg lista koje izlazi sutra, 2. svibnja, na kioscima diljem Hrvatske.

SJEĆANJA NA 1982.

Dinamova legenda o slavnim danima: Zagreb je bio centar Jugoslavije i bilo je lijepo biti Zagrepčanin

- Bili smo obožavani, ali smo ostali normalni, kulturni dečki. Gdje god bismo se pojavili, bili smo čašćeni, ali bili smo pristupačni. Nije to kao danas kada običan navijač ne može igraču doći ni na dva metra. Te godine naslove prvaka Jugoslavije, osim nas, osvojili su i košarkaši Cibone, košarkašice Montinga i odbojkaši Mladosti. Ne znam je li se u vrijeme Jugoslavije takvo što ikada ponovilo. Mislim da nije.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Purgeri
Purgeri
18:38 01.05.2022.

Bravo za zastavu Građanskog. Od 1911. isti duh hrvatstva živi u našem klubu. 🇭🇷

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
18:43 01.05.2022.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska.

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
18:41 01.05.2022.

Da ona primitivna partizanija nije u opancima ušla u Zagreb 1945. bio bi Građanski i danas. No mi Hrvati ne damo na svoju povijest. Nije svijet počeo 45' s jugo balkanskim opančarima.