'TO JE PREKRASNO'

VIDEO Ponosni Boban uoči utakmice Hajduka i Milana odgovorio na pitanje tko će izboriti finale LP-a

Foto: Calciomercato Twitter
VIDEO Ponosni Boban uoči utakmice Hajduka i Milana odgovorio na pitanje tko će izboriti finale LP-a
22.04.2023.
u 10:33
Legendarni kapetan vatrenih iz 1998. godine pratio je s drugim uglednicima jučerašnji susret u Švicarskoj
Pogledaj originalni članak

Jedan od prvih ljudi europske nogometne federacije (Uefa) Zvonimir Boban pratio je iz svečane lože ženevskog stadiona dvoboj između splitskog Hajduka i Milana (3.1). Uoči utakmice na parkiralištu stadiona Bobana su susreli novinari talijanskog portala Calciomercato i pitali ga kako se osjeća pred ogled kluba iz njegove zemlje i momčadi u kojoj je proveo najveći dio uspješne profesionalne karijere.

Kada je odgovarao na novinarsko pitanje mogao se vidjeti ponos zbog uspjeha obaju klubova.

- Prekrasno, to su moji Hrvati i moji milanisti, to je prekrasno - rekao je Boban, ali nije želio izravno odgovoriti na pitanje tko će slaviti.

- Ne znam, ne znam. Neka pobijedi bolji - poručila je legenda vatrenih i Milana koja sigurno neće imati problema oko odabira strane što se tiče finalne utakmice. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KL
Klavocin
13:57 22.04.2023.

Boban kako to lijepo zvuči, je lupio je milicionera, ali pljuvao je po bbb u istom Milanu, a jučer kaže to je moj narod, a mlatili se po ženevi kao i bbb, ali to je ok jer je torcida. Ali moj zvone plati ti porez koji si dužan hvarskoj, plaća ga kao ja i velika većina ljudi, i ne skrivaju se iza karijere