SJEĆATE LI GA SE?

VIDEO Krvav, pijan i drogiran tukao roditelje pa ga odvela policija, sada je neprepoznatljiv

Foto: Kevin Cauchi/Facebook
VIDEO Krvav, pijan i drogiran tukao roditelje pa ga odvela policija, sada je neprepoznatljiv
11.11.2021.
u 14:40
Danas na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima ga se jedva prepoznaje. Udebljao se, ali čini se sretniji i smireniji nego li što je bio u mlađim danima
Pogledaj originalni članak

Bivši reprezentativac Kolumbije i velika nogometna zvijezda koja je nastupala za Inter Fredy Guarin danas je potpuno neprepoznatljiv.

Nažalost, već je u Interu u središte medijskih skandala došao je kada je uhićen ispred obiteljske kuće u Medellinu, nakon što je policija dobila prijavu za nasilje i to ni manje ni više nego li od njegovog oca. 

Kada je policija stigla, pronašli su Fredyja krvavog u vidno alkoholiziranom stanju. Jedva su ga primirili, javljali su tada kolumbijski mediji, a  na društvene mreže je procurila i snimka tog uhićenja.

"Fizički je napao svoje roditelje, koji su potom tražili da ga policija odvede", navela je tamošnja policija, a kasnije je priopćeno da je bio i pod utjecajem nedozvoljenih supstanci, odnosno, da je bio drogiran.

Danas na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima ga se jedva prepoznaje. Udebljao se, ali čini se sretniji i smireniji nego li što je bio u mlađim danima. 

U svojoj je karijeri nosio dresove Boca Juniorsa, St. Etiennea, Porta, Intera i mnogih drugih, a za reprezentaciju Kolumbije odigrao je 57 utakmica i postigao četiri gola.

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.