'LAKŠE SE DIŠE'

VIDEO Raspjevani Lovren uz Mišu Kovača poručio navijačima: 'Ne pijte previše!'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
VIDEO Raspjevani Lovren uz Mišu Kovača poručio navijačima: 'Ne pijte previše!'
23.06.2021.
u 08:10
- Ljudi, čuvajte se, nadam se da smo sad svi sretni, malo bolje volje, lakše se diše, sad idemo dalje, skupiti glave.
Pogledaj originalni članak

Dejan Lovren svakako je jedan od najvećih emotivaca u redovima hrvatske nogometne reprezentacije i kako se zna naljutiti, tako zna i slaviti. A sinoć je bilo razloga za slavlje!

U autobusu sa suigračima, bio je najglasniji u pjesmi Mate Miša Kovača "Poljubi zemlju", a čak je i govorio Domagoju Vidi da to malo pojača.

Sve to snimao je uživo na Instagramu pa su njegovi fanovi pisali komentare, koje je čitao, a u oko mu je upao onaj suigrača iz Zenita Sardara Azmouna, s kojim se i našalio dok mu je stigla njegova čestitka za prolaz u drugi krug.

A potom se osvrnuo na samu utakmicu.

- Ljudi, čuvajte se, nadam se da smo sad svi sretni, malo bolje volje, lakše se diše, sad idemo dalje, skupiti glave - rekao je Lovren pa dodao:

- Ne pijte previše!

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:30 23.06.2021.

Lovren jučer jako dobar i siguran. Vidi se da ima iskustva igranja na otoku. Šteta drugog žutog kartona.

RO
RogaBabaroga
09:21 23.06.2021.

najljepši, najdraži, najiskrenijih😘

RO
roland
09:54 23.06.2021.

Volim ovakvog Lovrena i ovakvog Vidu. Svi su sretni, pjesma, opuštena lica, najbolje za rješavanje stresa nakon utakmice. Danas u hotelu Lone, nekoliko vrsta sauna, hidromasaža, potopljenje sobe, masaža, pa lagani fitness, pa lagano istrčavanje, onda fina ribica... Prijedlog Daliću da iznajmi veliki brod, jahtu, i da ih iz Rovinja odvede na neki od otoka Brijunskog otočja. Bacit sidro, gledati zalazak sunca, kupanje, ribica, čaša vina, a onda od sutra...opet uigravnje, opet rad, kratki i intenzivni situacijski treninzi da u ponedjeljak navečer budemo ratnička i agresivna momčad, brza, agilna, s puno otvaranja i utrčavanja. Ajmooooooo!