MAJSTORSKI POTEZ

VIDEO Real je gubio na teškom gostovanju, a onda je ušao Modrić i pokrenuo akciju za spas

Foto: REUTERS/Pablo Morano
VIDEO Real je gubio na teškom gostovanju, a onda je ušao Modrić i pokrenuo akciju za spas
Autori Hina, Večernji.hr
02.03.2024.
u 23:20
Real je u završnici i zabio gol za 2:3, ali on Bellinghamu nije priznat jer je bio postignut nakon što je sudac dao znak za kraj utakmice
Pogledaj originalni članak

U dvoboju 27. kola Primere Valencia i Real Madrid su na Mestalli odigrali 2-2.

Vinicius Junior spasio je Real Madrid od drugog ovosezonskog poraza u španjolskom nogometnom prvenstvu. Brzi 23-godišnji Brazilac postigao je oba pogotka za Madriđane u subotnjem remiju 2-2 (1-2) u Valenciji. Valencia je vodila 2-0 nakon pogodaka Huga Dura (27) i Romana Jaremčuka (30.). Vinicius Junior je prvi pogodak postigao u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena (45+5) , a izjednačio je udarcem glavom u 76. minuti.

Luka Modrić je ušao u igru u 63. minuti. Njegovo dodavanje za Diaza koji je asistirao za pogodak Vinicusa Juniora za 2:2 pogledajte OVDJE.

Real trenutno ima sedam bodova ispred Girone i devet ispred FC Barcelone. Girona u nedjelju gostuje kod Mallorce, a Barcelona mora na petoplasirani Athletic Bilbao.

U završnici utakmice Jude Bellingham je postigao pogodak, ali on nije priznat zbog toga što je sudac utakmice ranije odsvirao kraj.

PONIŠTENI POGODAK REALA NA KRAJU POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

AN
antikomunist1
00:07 03.03.2024.

"u sudijskoj nadoknadi" - koji je to jezik?

ID
Ivo_didin
00:56 03.03.2024.

Odsvirao je kraj dok je lopta bila u zraku i sekundu prije postignutog gola ... Dokle je stiglo kada suci tako očigledno sviraju protiv Reala i kradu im bodove. Bit će da je Barca opet uplatila za "pošteno suđenje"..

Avatar Castro
Castro
11:10 03.03.2024.

Gledao sam tekmu i nije mi jasno da možeš svirati kraj u onom trenutku … nešto smrdi.