PORTUGALSKI NAPADAČ

VIDEO Ronaldo avionom sletio u Rijad: Navijačima poslao kratku, ali jasnu poruku

Foto: Instagram
Cristiano Ronaldo
Foto: AL-NASSR FC/REUTERS
Portuguese soccer player Cristiano Ronaldo holds a shirt of the Saudi club Al-Nassr after signing the contract, in Madrid
Foto: Twitter
02.01.2023.
u 23:07
Modrić ih je odbio, a priča se da žele i Maura Icardija. U svakom slučaju, Cristiano se pridružuje nekolicini poznatih imena u klubu, poput Ospine, Talisce i Aboubakara. Pogledajte snimku s aerodroma.
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo (37) prije nekoliko je dana potpisao za saudijski Al Nassr. Trener kluba Rudi Garcia priznao je da je osim Portugalcaželio dovesti i Lea Messija, a visoko na listi prioriteta mu je i naš Luka Modrić. Ipak, naš kapetan odbio je astronomsku ponudu i, na oduševljenje Florentina Pereza, ostaje u Real Madridu.

A Ronaldo je sletio u svoj novi dom. Ranije danas na službenom je Twitteru profilu kluba navijačima poručio 'See you soon', odnosno vidimo se uskoro, i večeras sletio u zemlju. Od poznatijih nogometnih imena, u klubu su od ranije bivši vratar Arsenala David Ospina, Brazilac Talisca te kamerunski napadač Vincent Aboubakar. Želja je navodno i Mauro Icardi...

Kako bilo, nogometaši Al Nassra i bez Ronalda preuzeli su prvo mjesto ljestvice nakon pobjede na gostovanju kod Al Khaleeja. Time su privremeno preskočili dosad vodeći Al Shabab, koji je odigrao susret manje. 



 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
23:36 02.01.2023.

Isluženi konj završio u Arabiji. Trener mu možda bude na nivou Čačića.