GOJO ISPAO S WIMBLEDONA

VIDEO Ružan ispad Hrvata, psovao Isusa tijekom televizijskog prijenosa

Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
Davis Cup - Group A - Croatia v Argentina
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
Davis Cup - Group A - Croatia v Argentina
03.07.2023.
u 21:13
Sredinom četvrtog seta hrvatski tenisač Gojo je imao priliku za break, no nije ju uspio realizirati pa je izrazio svoje frustracije. U prijenosu na Sportklubu moglo se čuti kako jako ružno psuje Isusa.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Borna Gojo (ATP - 112.) poražen je u svom prvom nastupu u glavnom ždrijebu Wimbledona, a bolji od njega bio je Nijemac Maximilian Marterer (ATP - 170.) koji se u drugo kolo probio pobjedom 7-5, 6-7 (8), 6-3, 6-4 nakon dva sata i 46 minuta igre.

Sredinom četvrtog seta hrvatski tenisač je imao priliku za break, no nije ju uspio realizirati pa je izrazio svoje frustracije. U prijenosu na Sportklubu moglo se čuti kako jako ružno psuje Isusa. Ako želite, video možete pogledajti OVDJEno upozoravamo da se radi o prostačkom riječniku.

Gojo je na otvaranju četvrtog seta bio bolji, ali nije uspio materijalizirati prilike koje je imao: dvije 'break-lopte' (15-40) u drugom gemu te još jednu (30-40) u četvrtom. U sljedećem gemu Marterer je po četvrti put (4/13) u meču slomio Gojin servis. Borna je dobio zadnju priliku za rezultatski povratak u osmom gemu, ali su ga neiskorištene 'break-lopte' (1/7) odvele u poraz. Gojo je meč završio s 14 asova, ali je napravio i 11 dvostrukih pogrešaka.

Ulaskom u drugo kolo Marterer je ponovio svoj najbolji wimbledonski rezultat ostvaren prošle godine.

 
Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar Art of Noise
Art of Noise
21:55 03.07.2023.

U tom slučaju, neka' je, onda, i ispao. Nije mi, uopće, krivo.

RO
Roko
09:31 04.07.2023.

Ni ja nisam čuo. Ali, ne bih se čudio, jer to je u Dalmaciji kao običaj da se kresne kada nešto ne ide. Bio sam prisutan u Trpnju na Pelješcu prilikom igranja briškule, gdje su sudionici bila trojica mještana i jedan svećenik. Svi su sočno psovali sve svece poimenično, kada ih karta nije išla. Najčešća im je bila "ku... gospu!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:19 04.07.2023.

Ja nisam čuo. U kojoj sekundi je to?