OTKRIO SVOJ STAV

VIDEO Slavni Australac podrijetlom iz Hrvatske oštro stao u obranu Đokovića: Udri jače!

Foto: Dubreuil Corinne/ABACA
Australian Open: Djokovic's Visa Cancelled
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS
The scene outside the hotel where tennis player Novak Djokovic is believed to be in Melbourne
06.01.2022.
u 19:07
“Sada vidite što je sve narod Australije morao trpjeti u posljednje dvije godine. Nosi masku – nemoj nositi masku. Cijepi se, ali nemoj tim cjepivom. Idi na PCR test ili ipak RAT test. Otvori granice, zatvori granice”, napisao je Bogut na društvenim mrežama
Pogledaj originalni članak

Andrew Bogut, jedna od najvećih zvijezda u povijesti australske košarke i nekadašnja NBA zvijezda jedan je od najglasnijih Australaca kada je u pitanju kritika tamošnjih vlasti i načina kako se bore protiv koronavirusa, a poseban gnjev je u njemu probudio slučaj Novaka Đokovića.

“Sada vidite što je sve narod Australije morao trpjeti u posljednje dvije godine. Nosi masku – nemoj nositi masku. Cijepi se, ali nemoj tim cjepivom. Idi na PCR test ili ipak RAT test. Otvori granice, zatvori granice”, napisao je Bogut na društvenim mrežama.

Inače, Andrew je podrijetlom iz Hrvatske, što je uvijek s ponosom isticao, a odmah je stao u obranu Novaka i na ciničan način pokazao kako se tamošnje vlasti, po njegovom mišljenju, odnose prema Novaku.

"Udri jače", komentirao je Bogut video u kojemu srpski navijači plešu kolo ispred hotela u kojem je Đoković dok čeka konačno rješenje o deportaciji. 

Bogut je rođen u Melbourneu u obitelji hrvatskih imigranata. Majka Anica je rodom iz Šišljavića, sela pokraj Karlovca, a otac Mišo iz Osijeka. Njegovi roditelji upoznali su se kao tinejdžeri sasvim slučajno u Australiji gdje su kao djeca preselili s roditeljima. Poznato je da Andrew svake godine nekoliko mjeseci provede na odmoru u Hrvatskoj, a jednom je izjavio kako će u igračkoj mirovini sigurno živjeti na relaciji Australija - Hrvatska. Njegova obitelj s majčine strane živi u Zagrebu, u četvrti Dubrava, a tijekom karijere Bogut je kupio i apartmane u Novalji na otoku Pagu gdje se često pripremao za novu sezonu u obližnjoj dvorani.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar uputnik
uputnik
06:47 10.01.2022.

Ja pomislio na vašeg Vasiljkovića.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:45 06.01.2022.

Zaboravili ste prevesti zadnju rečenicu iz njegovog statusa a ta je najbolja i najpreciznija i najtočnija.

Avatar comparator
comparator
22:08 06.01.2022.

Snažno me boli !