MAKSIMALNO MOTIVIRANI

VIDEO Snimka Hajdukovaca postala je viralna: 'Milan je izgubio već u tunelu. Tako to rade mangupi'

Foto: Arena Sport / Screenshot
VIDEO Snimka Hajdukovaca postala je viralna: 'Milan je izgubio već u tunelu. Tako to rade mangupi'
22.04.2023.
u 10:19
Hrvatski predstavnik ušao je u finale juniorske LP svladavši Milan, zadnja prepreka prema trofeju biti će nizozemski AZ
Pogledaj originalni članak

Nogometaši juniora Hajduka ostvarili su veliku pobjedu nad talijanskim Milanom od 3:1 i tako se plasirali u finale Lige prvaka mladih u Ženevi. Bili tići slavili su golovima Rokasa Pukštasa, Jere Vrcića i Šimuna Hrgovića, a trener Marijan Budimir odlično je pripremio svoju momčad što se jako dobro vidjelo i na terenu. 

Splićani su pokazali da mogu srušiti još jedno veliko ime u nizu nakon Šahtara, Manchester Cityja i Borussije Dortmund, a još im samo nizozemski AZ Alkmaar stoji na putu do trofeja. Već prije utakmice mogao se vidjeti veliki naboj kod juniora Hajduka, a jedna snimka koju su objavile Hajdučke vijesti postala je viralna. 

- Oni su goli k***c, dobit ćemo ka i sve dosad! - čulo se u tunelu ženevskog stadiona dok su igrači obje ekipe izlazili prema travnjaku. 

- Igrači Milana nisu bili svjesni da su izgubili već u tunelu. Tako to rade mangupčine prave - napisala je Facebook stranica Hajdučke vijesti.

Hajduk će u velikom finalu Lige prvaka mladih u Ženevi igrati u ponedjeljak 24. travnja protiv nizozemskog AZ Alkmaara, a susret počinje u 18 sati.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.