IZNENADILI SE

VIDEO Španjolski novinari ostali u šoku nakon Rakitićeve poruke: 'Hrvat i Srbin, a braća!'

Foto: Screenshot twitter
VIDEO Španjolski novinari ostali u šoku nakon Rakitićeve poruke: 'Hrvat i Srbin, a braća!'
28.10.2024.
u 10:19
Gudelj se ugodno iznenadio kada je na ekranu vidio Ivana Rakitića, koji je također sjajno raspoložen pozdravio prijatelja na hrvatskom jeziku.
Pogledaj originalni članak

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj i dokkapetan Seville, bio je gost emisije Gol a Gol na jednoj španjolskoj televiziji. U njoj su mu voditelji priredili iznenađenje. Iz Splita se uživo u program uključio nogometaš Hajduka i bivši vatreni Ivan Rakitić. Aktualni igrač bijelih legenda je Seville, a u drugom mandatu u Andaluziji, proveo je četiri godine s Gudeljom te su postali veliki prijatelji.

Zato se Gudelj ugodno iznenadio kada je na ekranu vidio Rakitića, koji je također sjajno raspoložen pozdravio prijatelja na hrvatskom s riječima: Ninđa moj!, nakon čega se prebacio na španjolski: 'Ti si nevjerojatna osoba, drago mi je vidjeti da uživaš u Sevilli i prije svega što postaješ kapetan'.

- Nadam se da si dobro ti i tvoja obitelj. Znaš da imaš moju podršku i u kontaktu smo. Ako ti treba pomoć, na mene možeš računati, ali prije svega - volim te, brate, pošalji poljupce obitelji i nadam se da će tu uskoro vidjeti. Idemo, brate! - poručio mu je Rakitić što je oduševilo španjolske novinare..

VEZANI ČLANCI:

- Hrvat govori Srbinu da mu je brat... Kako mi se to sviđa čuti - komentirao je jedan od voditelja u studiju. Gudelj mu je odgovorio: 'Ivan i ja smo braća, imamo dobar odnos otkako sam došao u Sevillu. Hvala mu na lijepim riječima'.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

UK
ukrajina
11:11 28.10.2024.

Imali smo mi mnogo srpske braće a onda su nas napali i željeli nam oduzeti domovinu !

PA
Pajdo
14:12 28.10.2024.

Jadni rakitić dobre noge a glava prazna.

Avatar rubinet
rubinet
11:39 28.10.2024.

Oni su braća poput Španjolaca i Baska.