'PITAT ĆU VAS NEŠTO'

VIDEO Srbima premija od milijun eura, a svi pričaju o Piksijevom govoru: 'Ma idite u...'

Foto: Screenshot
VIDEO Srbima premija od milijun eura, a svi pričaju o Piksijevom govoru: 'Ma idite u...'
15.11.2021.
u 13:08
Nakon utakmice su nogometaši slavili u svlačionici, a u jednom je trenutku ušao i izbornik Piksi Stojković
Pogledaj originalni članak

Srbija je šokirala Cristiana Ronalda i Portugal. Orlovi su se kvalificirali na SP u Kataru. Srbija je osvojila prvo mjesto sa 20 bodova, dok je Portugal ostao drugi sa 17 pa će prolazak u Katar morati tražiti kroz dodatne kvalifikacije.

Nakon utakmice su nogometaši slavili u svlačionici, a u jednom je trenutku ušao i izbornik Piksi Stojković i rekao igračima: 

"Da vas pitam ovako pošteno, jeste li vi normalni? Što radite ovo, bre? Idite u...", nasmijao je sve.

A imali su srpski reprezentativci i dodatan razlog za slavlje. Aleksandar Vučić obećao im je premiju od milijun eura ako se plasiraju na Mundijal u Kataru, što su oni jučer i učinili.

- U dogovoru s Vladom Srbije, izdvojit ćemo za vas, kao dodatnu premiju ukoliko ih pobijedite, milijun eura da ih podijelite. To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobijedite. Ja vam ne mogu reći da odete tamo i da igrate, ja vam kažem idite tamo i pobijedite. Mi ćemo poštivati bilo koji rezultat ako ćete se boriti i dati sve od sebe, a mi znamo da ćete to učiniti. Puno nam znači ova utakmica, pobijedite za naš narod, pobijedite za našu zemlju - rekao je Vučić.

Podsjetimo, u 2. minuti je  Renato Sanches svladao Rajkovića za 1-0. Srbiju je u igru vratio Rui Patricio velikom pogreškom u 33. minuti kada nije uspio zaustaviti udarac Tadića koji je išao ravno u njega pa se na odmor otišlo s rezultatom 1-1. Taj je rezultat vrijedio sve do 90. minute kada je Aleksandar Mitrović glavom zakucao ubačaj Tadića u mrežu iza Rui Patricija za veliko slavlje Srbije.

Iz Europe su se još ranije na SP plasirali Hrvatska, Španjolska, Danska, Njemačka, Francuska i Belgija, praktički je to uspjelo i Engleskoj koja u ponedjeljak samo ne smije izgubiti od San Marina, dok se preostala dva izravna putnika traže između Italije i Švicarske u ponedjeljak te Nizozemske i Norveške u utorak.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SD
sdragan
09:24 16.11.2021.

Uporno mi se brise komentar u kome prenosim vijest da su se Srbijanski nogometasi odrekli premije od milijun eura u korist fonda za lijecenje djece od rijetkih bolesti. Sramota je da se ovakvi komentari brisu! Respekt za Srpske nogometase!