PROBLEM U NJEMAČKOJ

VIDEO Srpski navijači gađali policiju bakljama. Incident na treningu reprezentacije

Foto: LISA LEUTNER/REUTERS
International Friendly - Austria v Serbia
Foto: ZORANA JEVTIC/REUTERS
Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Bulgaria
13.06.2024.
u 00:04
Srbija će se najprije suočiti s reprezentacijom Engleske, jednima od najvećih favorita za osvajanje ovogodišnjeg Europskog prvenstva. Susret je proglašen utakmicom visokog rizika. Grad Gelsenkirchen će osiguravati više od tisuću policajaca
Pogledaj originalni članak

Incident se dogodio na treningu nogometne reprezentacije Srbije u Augsburgu. Trening je prvo prekinut kada je navijač uletio na teren i pokušao se slikati s Dušanom Vlahovićem. Malo zatim, na teren su upala još dva igrača. Jednog je izveo sam Vlahović, a drugoga policija. Međutim, takav se postupak nije svidio ostalim navijačima koji su odlučili gađati policiju bakljama. Snimku incidenta možete vidjeti OVDJE.

Nogometna reprezentacija Srbije se prije početka Europskog prvenstva susrela u prijateljskim utakmicama s Austrijom i Švedskom. Dok su Austrijanci osigurali pobjedu 2:1, Šveđani su uvjerljivo izgubili rezultatom 3:0. Srpski reprezentativci se sada pripremaju za početak natjecanja 16. lipnja.

Najprije će se suočiti s reprezentacijom Engleske, jednima od najvećih favorita za osvajanje ovogodišnjeg Europskog prvenstva. Susret je proglašen utakmicom visokog rizika. Grad Gelsenkirchen će osiguravati više od tisuću policajaca. Srpski bi reprezentativci zatim trebali imati nešto lakši posao protiv Slovenije, očitog "underdoga" skupine. Grupnu će fazu zatvoriti protiv Danske s kojom se očekuju boriti za drugo mjesto.

VIDEO Vida: Nadam se da će Gvardiol prestići Modrića

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.