PREUZEO TRABZON

VIDEO Turski navijači pripremili spektakularan doček za Nenada Bjelicu

Foto: Instagram
Nenad Bjelica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Trener Osijeka Nenad Bjelica održao je konferenciju za medije nakon utakmice protiv Dinama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Trener Osijeka Nenad Bjelica održao je konferenciju za medije nakon utakmice protiv Dinama
19.04.2023.
u 10:35
Predsjednik Trabzonspora, Ahmet Ağaoğlu, bio je izdašan, a Bjelici je ustupio eksluzivnu vilu s bazenom, dok su njegovi članovi stožera na korišenje dobili elitne stanove i automobile.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski trener Nenad Bjelica novi je strateg turskog Trabzonspora, potvrdio je jučer turski prvak. 51-godišnji Bjelica potpisao je ugovor do kraja sezone 2024./25.

Predsjednik Trabzonspora, Ahmet Ağaoğlu, bio je izdašan, a Bjelici je ustupio eksluzivnu vilu s bazenom, dok su njegovi članovi stožera na korišenje dobili elitne stanove i automobile. Prvi Bjeličin pomoćnik u Turskoj bit će Nino Bule, analitičar Jasmin Osmanović, a član stožera bit će i Bjeličin sin Luka.

A navijači Trabzonspora s oduševljenjem su dočekali Bjelicu. Njemu u čast su palili baklje i skandirali mu.

Trenersku karijeru Bjelica je počeo u austrijskom Kaerntenu, a potom je radio u još tri kluba iz Austrije, Lustenauu, WAC St. Andriji i bečkoj Austriji. Potom je otišao u talijansku Speziju i poljski Lech iz Poznana, dok je 2018. godine preuzeo Dinamo. Odličan je posao radio u zagrebačkom klubu kojeg je napustio 2020. i preselio u Osijek, što mu je bio posljednji posao prije sadašnjeg odlaska u Trabzonspor.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
13:49 19.04.2023.

Pa Cacic je u Hrvatskoj imal vise bez stozera

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:49 19.04.2023.

A sirotinja koja je stradala u potresu???