ANDY VAN DER MEYDE

VIDEO Veliki talent svjetskog nogometa danas izgleda neprepoznatljivo: 'Skijao sam na kokainu'

Foto: Andy van der Meyde Instagram
VIDEO Veliki talent svjetskog nogometa danas izgleda neprepoznatljivo: 'Skijao sam na kokainu'
04.08.2023.
u 17:11
Bivši nizozemski nogometaš proglašen je nadolazećom zvijezdom nogometa, ali njegova karijere doživjela je veliki pad
Pogledaj originalni članak

Bivši nizozemski nogometaš Andy van der Meyde slovio je za velikog talenta europskog i svjetskog nogometa, ali njegova karijera nije išla željenim tijekom pa se umirovio sa samo 30 godina. Briljirao je u dresu Twentea i Ajaxa, a zatim je prešao u Inter 2003. godine i nije se mogao nositi s pritiskom i očekivanjima.

Onda je 2005. godine promijenio klub i potpisao za Everton, počeo je konzumirati alkohol kako bi smanjio stres, a dok je boravio u Engleskoj šmrkao je kokain te stalno posjećivao striptiz klubove. Nesportski život očito je jako utjecao na njega pa se nije mogao koncentrirati na karijeru i posljednji klub bio mu je PSV. 

VEZANI ČLANCI:

- Znao sam piti sedam dana u tjednu, pogotovo kad sam bio u Liverpoolu. Takav je to grad, alkohol teče u potocima, a ima i kokaina da možeš na njemu skijati. Nisam igrao, bio sam depresivan i tako je krenulo kockanje, pa posjeti striptiz-klubovima... Počeo sam piti i šmrkati kokain. Nisam se više mogao koncentrirati na nogomet - rekao je svojedobno bivši član Oranja. 

Danas ima 43 godine i donekle je sredio život, ali izgubio je kosu što je možebitna posljedica prekomjernog uživanja u porocima te danas izgleda neprepoznatljivo.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZL
Zlatnidelirij76977
15:10 05.08.2023.

Hahahahaha