PRIREDILI MU I BAKLJADU

VIDEO Veza navijača i Ademija je neraskidiva: Stotine pozdravile kapetana plavih na posebnom mjestu

Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
06.03.2022.
u 15:48
Fotografije otkrivaju koliko je i kapetanu i navijačima značio ovaj događaj. Dinamovci s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na travnjak u borbi za naslov prvaka
Pogledaj originalni članak

"Jedan je kapetan, zaslužio je, jedan je Arijan, majstor i prije svega pravi kapetan i čovjek", stoji među komentarima novoga grafita koji krasi zagrebačke ulice od prošlog mjeseca. 'Peticu' Arijana Ademija s kapetanskom trakom na ruci oslikao je zagrebački grafiti umjetnik Jurča je uz pomoć ekipe s Petruševca, a grafit je među navijačkim pukom dobio same pohvale, a sada je grafit došao vidjeti i sam Ademi.

"Ove nedjelje kapetan plavih Arijan Ademi sudjelovao je na otvaranju murala kojeg su navijači Dinama napravili upravo njemu u čast.  U nedjelju se nekoliko stotina navijača, djece i stanovnika zagrebačkog kvarta koji krasi mural okupilo u fantastičnoj i pozitivnoj atmosferi kako bi dočekali i pozdravili kapetana plavih te kako bi mu ujedno zahvalili na svemu što je do sada dao Dinamu", stoji na stranicama maksimriskog kluba.

Foto: GNK Dinamo

Fotografije otkrivaju koliko je i kapetanu i navijačima značio ovaj događaj. Dinamovci s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na travnjak u borbi za naslov prvaka, a ovu su priliku iskoristili za fotografiranje, potpise i poruke podrške vođi plavog kluba.

- Prije svega htio bih iskreno zahvaliti svima od srca. Ovo je velika čast za svakog igrača pa tako i za mene. Presretan sam i ponosan zbog murala koji su navijači posvetili upravo meni. Evo napravit ćemo sve da titula i ove godine ostane u Zagrebu - izjavio je Arijan Ademi.

Bitnu poruku je imao i autor ovoga djela, i sam navijač zagrebačkog kluba. 

"Nikada nije bila praksa da se crtaju "aktivni" igrači nekog kluba, pa tako i Dinama, ali ekipa s Petruševca odlučila je jedan mural posvetiti Dinamovim kapetanu Arijanu Ademiju koji je uvijek davao sve od sebe za klub i navijače i sigurno spada u krug igrača koji su ostavili veliki trag u Dinamu iako je još uvijek aktivan, napisao je autor grafita pod fotografijom na svome Instagramu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KR
kruti133
19:03 06.03.2022.

Drugarice Evo, pa jel si ti potpuno nepismena ili kaj?!??

Avatar mlijeko
mlijeko
16:03 06.03.2022.

A vratiće se na jedno 45 minuta pa će se opet povrijediti. Gotovo je sa njegovom nogometnom karijerom...nažalost.