POSEBNA PODRŠKA

VIDEO Vlasnik NHL momčadi porijeklom je Ukrajinac i donio je nevjerojatnu odluku

Foto: Adrian Wyld
Toronto: Zaposlenici Best Buy Bay & Dundas kupce na Black Friday do?ekali pljeskom i osmjehom
Foto: Kim Klement/REUTERS
NHL: Ottawa Senators at Tampa Bay Lightning
Foto: Kim Klement/REUTERS
NHL: Ottawa Senators at Tampa Bay Lightning
02.03.2022.
u 21:30
- Ovo što se događa u Ukrajini je ljudsko, ekonomsko i socijalno uništenje suverene zemlje. Neprihvatljivo je u civiliziranom svijetu, a sve slike koje možemo vidjeti iz Ukrajine kao da su vapaj u pomoć.
Pogledaj originalni članak

Do kraja sezone na početku domaćih utakmica NHL momčadi Ottawa Senators svirat će ukrajinska himna povodom svih strahota kroz koje prolazi ova europska zemlja.

- To je samo mali dio naše potpore koju možemo dati Ukrajini u ovim strašnim vremenima - rekao je Eugene Melnyk, vlasnik ove kanadske momčadi čiji su roditelji iz Ukrajine.

Uz to je Melnyk naglasio kako će Ottawa na razini kluba skupljati humanitarnu i medicinsku pomoć za Ukrajinu, a matična klupska dvorana će služiti kao mjesto gdje će se prikupljati donacije.

Foto: Kim Klement/REUTERS
NHL: Ottawa Senators at Tampa Bay Lightning

- Ovo što se događa u Ukrajini je ljudsko, ekonomsko i socijalno uništenje suverene zemlje. Neprihvatljivo je u civiliziranom svijetu, a sve slike koje možemo vidjeti iz Ukrajine kao da su vapaj u pomoć - rekao je Melnyk te je dodao kako podržava svaku suspenziju ruskih i bjeloruskih hokejaša na ledu, na svim razinama.

Podsjetimo i kako je NHL tijekom ovog tjedna prekinuo sve poslovne odnose koje je imao od ranije s Rusijom te je zaustavio sve daljnje poslovne i sportske potencijalne dogovore.

>>> Pogledajte kako je izgledalo izvođenje himne OVDJE

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.