Srpski mediji

Vidić: Još bi mi Stojković morao zahvaliti!

Foto: Reuters
Vidić: Još bi mi Stojković morao zahvaliti!
19.06.2010.
u 11:48
- Upitao sam našeg vratara što želi da mu kupim, ali sam shvatio da je on zapravo meni dužan jer je sad junak - kazao je branič Srbije.
Pogledaj originalni članak

Zanimljivu naslovnicu uoči utakmice s Njemačkom donio je Kurir. U nadnaslovu je pisalo: "Narode, danas u 13.30 napadamo Nijemce", a u naslovu: "Povratak otpisanih". Nakon utakmice Kurir donosi naslovnicu – "Antić: Srbijo, bit ćeš ponosna na svoju djecu".

Majka vratara Srbije Stojkovića izjavila je za Tanjug:

– Vjerovala sam u svoga sina Vladimira. Jako sam sretna i ponosna na svoje dijete. Potvrdio je da je najbolji uprkos mišljenjima nekih koji su u to sumnjali.

U Blicu veliki naslov "Tako se to radi", a prenosi se i zanimljiva izjava Nemanje Vidića, najskupljeg igrača Srbije, koji je zamalo ispao tragičar.

– Pao mi je kamen sa srca kada je Stojković obranio udarac Podolskog. To je bila moja pogreška jer sam bio potpuno dezorijentiran kad sam igrao rukom. Na sreću, Stojković je fantastično reagirao. Poslije meča rekao sam mu da mu dugujem dar. Upitao sam ga: "Što hoćeš da ti kupim?" Međutim, kad sad malo bolje razmislim, on meni zapravo duguje dar. Da nije bilo moje reakcije u kaznenom prostoru, on ne bi branio jedanaesterac. Pogledajte pažnju kojom je sad okružen. Postao je heroj!

Popularni portal Mondo sport u naslov je stavio samo jednu riječ – "Povijest!"

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AI
ac.i.de,
12:16 19.06.2010.

Bolje bi mu bilo da ne sernja bez potrebe, očigledno ne može da podnese da je neko postao glavna zvezda i to na njegov račun, pred sledeću utakmicu nek odluči na vreme dali će da se bavi fudbalom , rukometom ili odbojkom !