'TUŽNI SMO'

Vidina momčad se neće pojaviti na nastavku prekinutog derbija

Foto: Reuters/PIXSELL
Vidina momčad se neće pojaviti na nastavku prekinutog derbija
26.04.2018.
u 22:18
- Na terenu smo 115 godina, bilo je pobjeda, poraza i neodlučenih ishoda. Međutim, 5. svibnja se nećemo pojaviti na terenu.
Pogledaj originalni članak

Bešiktaš se neće pojaviti na nastavku prekinutog uzvratnog susreta polufinala Kupa protiv Fenerbahčea, obavilo je vodstvo kluba.

Susret je prekinut u 59. minuti kod rezultata 0:0 nakon što je trener Bešiktaša i bivši izbornik Turske Senol Günes pogođen jednim predmetom u glavu, zbog čega je završio u bolnici gdje je dobio pet šavova. U gužvi je raskrvavljene glave završio i tehnički direktor Bešiktaša Erdinc Gultekin.

Turski nogometni savez (TFF) odlučio je da se prekinuta utakmica igra pred praznim stadionom 3. svibnja, a dvoboj će biti nastavljen od 57. minute kada je trener gostiju pogođen s tribina.

- Na terenu smo 115 godina, bilo je pobjeda, poraza i neodlučenih ishoda. Međutim, 5. svibnja se nećemo pojaviti na terenu - poručili su iz Bešiktaša dodavši kako su bili iznenađeni odlukom TFF-a o nastavku susreta. 

- Tužni smo i žalimo zbog takve odluke - dodali su.

Bojkot nastavka utakmice zatražili su i navijači Bešiktaša koji smatraju kako je TFF bio previše blag prema Fenerbahčeu.

U prvom dvoboju dva istanbulska giganta rezultat je bio 2:2, do prekida na stadionu Fenerbahčea nije bilo golova, ali je Bešiktaš ostao bez isključenoga Pepea.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.