Neodigrani derbi

Vijeće sportske arbitraže HOO-a odbilo zahtjev Hajduka!

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Vijeće sportske arbitraže HOO-a odbilo zahtjev Hajduka!
03.04.2015.
u 16:57
Zahtjev je usvojen samo u dijelu koji se odnosi na naknadu štete, ali samo zato što GNK Dinamo nije podnio zahtjev za naknadom štete
Pogledaj originalni članak

Još uvijek se vuku repovi zbog neodigranog derbija između Dinama i Hajduka u Maksimiru kada gostujuća momčad uopće nije izašla na teren. Povjerenik natjecanja Josip Brezni odlučio je registrirati utakmicu rezultatom 3:0 za hrvatskog prvaka, ali Hajduk je Vijeću sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora podnio zahtjev za izvanredno preispitivanje odluke.

"Vijeće sportske arbitraže odbilo je zahtjev kao neosnovan i potvrdilo odluke Povjerenika za natjecanje i Komisije za žalbe HNS-a.

Između ostaloga, Vijeće je utvrdilo da je HNS imao pravo imenovati tijela natjecanja Prve HNL, pa tako i povjerenika natjecanja; da je nesporno da je HNK Hajduk odbio nastupiti na predmetnoj utakmici i da je tako odlučio Nadzorni odbor na telefonskoj sjednici; da nije bilo razloga za odgodom početka utakmice; da nije bilo razloga za izuzećem predsjednika i članice Komisije za žalbe Davora Blaškovića i Valentine Koprivnjak; da je Komisija za žalbe pravilno imenovana i da je pravilno održana sjednice te Komisije.

Zahtjev je usvojen samo u dijelu koji se odnosi na naknadu štete, ali samo zato što GNK Dinamo nije podnio zahtjev za naknadom štete", stoji na stranicama HNS-a.

>>Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

MA
MagnusJohnson
18:05 03.04.2015.

Maminjo je sad vlada i Hrvatskim Olimpijskim Odborom.....brzo u hitnu proceduru Sabora, novi zakon: Hajduk mora imati bar tri članak u žalbenoj komisiji HOO-a"

CA
++canajisraM
18:12 03.04.2015.

Ustvrdit ce upravni odbor Hajduka da je i za ovu odluku kriv Mamic. A zato ne, pa kriv je Maminjo i za $ 48 milijardi duga,za propalu privredu ,za100,000 iseljenih,itd.

LJ
ljutko
19:00 03.04.2015.

Hajduk je i dobro prošao, trebalo ga je izbaciti lige.