žalit će se

Vlajčević bez milosti: Drastično kaznio Igora Tudora

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Vlajčević bez milosti: Drastično kaznio Igora Tudora
30.04.2014.
u 15:48
Kažnjen je i trener Slaven Belupa Elvis Scoria i to zbog ulaska na teren po završetku utakmice protiv Istre u Puli te vrijeđanja suca Brune Marića. Scoria mora platiti novčanu kaznu od osam tisuća kuna
Pogledaj originalni članak

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević oštro je kaznio trenera Hajduka Igora Tudora zbog isključenja na utakmici 33. kola protiv Slaven Belupa. Tudor je kažnjen zabranom vođenja momčadi na sljedećih šest prvenstvenih ili kup utakmica.

– Trener gostiju Igor Tudor isključen je i udaljen s klupe zbog napuštanja tehničkog prostora u više navrata tijekom utakmice. U 86. minuti ušao je u teren za igru negodujući na sučevu odluku. S obzirom na to da je igra bila u tijeku, isključen je u prvom prekidu. Nije htio napustiti tehnički prostor svojevoljno i pritom je izjavio da on neće napustiti tehnički prostor i da se prekine utakmica. Uz pomoć predstavnika Hajduka i redarske službe ipak je napustio tehnički prostor bez prisile redarske službe – napisao je u prijavi glavni sudac utakmice Marko Matoc.

Tudor ima pravo na žalbu i žalit će se, ali žalba ne odgađa izvršenje kazne.

Inače, treneru Hajduka ovo je četvrto isključenje u tekućem prvenstvu.

Kažnjen i Scoria

Kažnjen je i trener Slaven Belupa Elvis Scoria i to zbog ulaska na teren po završetku utakmice protiv Istre u Puli te vrijeđanja suca Brune Marića. Scoria mora platiti novčanu kaznu od osam tisuća kuna.

– Disciplinski sudac prijavu NK Slaven Belupo protiv suca Brune Marića proslijedio je disciplinskoj komisiji HNS-a kao nadležnom organu, a po prijavi povjerenika za natjecanje pokrenuo je postupak i zatražio očitovanje od predstavnika GNK Dinamo Zorana Mamića i predsjednika Uprave HNK Hajduk Marina Brbića zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika nakon odigranih utakmica 33. kola Prve lige – stoji u zaključku dopisa disciplinskog suca.

>> Sudac Matoc suspendiran do kraja sezone
>> Tudor: Neću šutjeti, sudac se iživljavao na meni!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

BO
bosutska
17:30 30.04.2014.

Hajdukovci malo usutite I okrenite se svom klubu svakako imate uvjete za bolji klub nema uspjeha dok ne primijetis gresku kod samoga sebe. Vas vise zanima Mamic nego Hajduk to je greska br 1 a Vi potrazite druge

MO
mojazemlja
22:12 30.04.2014.

Tudor je isključen 4 puta u ovoj sezoni.Dajte mu psihologa.

RS
rasta sev
19:57 30.04.2014.

Vrijeme je da se uvede red konačno.Očito nekima to smeta, ali priviknut će se na pravila kao i svi u svijetu.Zašto bi naši treneri bili izuzeti od pravila.Opća kultura na nogometnim stadionima je mizerna i kao da postoje samo zbog huligana .