DINAMO Sastanak s vodećim ljudima kluba stalno se odgađa, sad već bivši trener želi da mu objasne zašto je smijenjen

Vlak: Za odlazak sam dobio minimalac

10.03.2009.
u 23:07
Pogledaj originalni članak

Marijan Vlak ima čudesno pamćenje. Sjetio se da smo ga upravo mi jutro nakon poraza u Splitu pitali boji li se smjenjivanja nakon što je izbačen iz Europe te nakon što je izgubio od Hajduka.

U glasu mu se osjetilo kao da nas optužuje da smo ga mi smijenili ili da smo već tada znali da je postao bivši Dinamov trener.

Danas Vlak čeka na audijenciju u maksimirskim plavim salonima.

– Ne čekam zbog raskida ugovora, to sam potpisao još u petak. Tada je bila panika da što prije potpišem kako bi klub odmah mogao imati novog trenera na klupi, išao sam u Zagrebački nogometni savez hitno potpisati raskid. Bio sam korektan, nisam želio štetiti klubu – kaže Vlak.

Jeste li zadovoljni otpremninom?

– To je smiješno, pravi novac dobivali su prijašnji treneri, mene je stid i reći koliko sam malo dobio, minimum minimuma.

Razgovor s njim u klubu stalno odgađaju, koja bi uopće bila tema razgovora kad je ugovor raskinut?

– Želim čuti zašto sam smijenjen, to je jedino što me zanima, želim to izravno čuti. Dosad sam pročitao ponešto u novinama, kao i zaključak Izvršnog odbora da momčad ne igra na Dinamovoj razini. A koji su to stručnjaci u Izvršnom odboru? Koliko znam, samo je jedan bivši igrač, Pero Močibob – ističe Vlak, koji bi možda danas mogao doći na red za razgovor u Dinamu.

Pogledajte na vecernji.hr