IGOR VORI

Vori: Danci nam nisu dali igrati

01.02.2009.
u 20:11
Pogledaj originalni članak

Najbolje desno krilo turnira, Ivan Čupić, nije mogao sakriti tugu nakon poraza od Francuza u finalu Svjetskog prvenstva u rukometu.

- Razočaranje je veliko, ništa me sad ne može razveseliti. Još sam vruće glave pa ne bi htio ništa govoriti da ne kažem ono što ne mislim. Čestitao bih Francuzima na zlatu i mojim dečkima na velikoj borbi - rekao je Čupić.

Što je prevagnulo na njihovu stranu?

Omeyer je u drugom poluvremenu počeo skidati sve, a mi se nismo uspjeli vratiti - rekao je Čupić za kamere RTL-a.

U najboljoj momčadi turnira našao se i Igor Vori. S grčem je komentirao susret.

- Moj dojam je da Hrvatska danas nije smjela postati svjetski prvak. Ne bi htio komentirati suđenje, ali ova dvojica Danaca nam nisu dali igrati.. Tužan sam i krivo mi je da smo na ovakav način izgubili. Htio bih čestitati Francuzima na tituli. Razočaran sam, srebro je velika stvar, ali očekivali smo više. - kazao je Vori i zahvalio se navijačima na potpori.

Velikih prigovora na suđenje imao je i Goran Šprem.

- Ne kažem da su namjerno sudili za Francuze, no jednostavno nisu dorasli finalu. U trenucima kada se lomila utakmica dali su Francuzima nekoliko lopti i to se na koncu pokazalo ključnim," kazao je Šprem koji se nije previše naigrao na ovom prvenstvu, no dobio je priliku u finalu ispred Matea Hrvatina - rekao je Šprem - Uopće ne želim komentirati to što nisam igrao," kazao je kratko, te dodao: "Nitko ne bi više od mene želio ovaj naslov. Nažalost, danas nije išlo - zaključio je Šprem.

Kapetan Petar Metličić bio je jedan od rijetkih igrača koji je nakon utakmice imao snage izaći pred novinare. Metličić nije želio previše riječi trošiti na suce istaknuvši kako još nije donio konačnu odluku hoće li se oprostiti od reprezentacije ili nastaviti.

- Još nisam definitivno odlučio, dečki i trener me nagovaraju - kazao je Pero, te dodao:

- Žao mi je svega. Željeli smo zlato, no nismo uspjeli - zaključio je kapetan.

Jedan od najmlađih igrača u hrvatskim redovima Jakov Gojun nije želio komentirati suđenje.

- Mislim da ne bi bilo korektno da ja kao jedan od mlađih igrača komentiram suđenje. Svima nam je teško, no i srebro je veliki rezultat. Presudila je odlična francuska obrana - kazao je na kraju.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr