Manchester United

Vragovi žele Modrića, ali tek od ljeta

Foto: AFP
Vragovi žele Modrića, ali tek od ljeta
20.12.2010.
u 14:52
Tottenhamov menadžer Harry Redknapp morat će se boriti rukama i nogama da zadrži hrvatskog veznjaka, no pitanje je može li ga zaustaviti na putu za veliki klub, čak i da ponovno izbori Ligu prvaka, piše engleski portal Caught Offside
Pogledaj originalni članak

Sir Alex Ferguson vjeruje da će pobijediti u utrci klubova za hrvatskog reprezentativca koji bi momčadi s Old Trafforda donio dašak kreativnosti u vezni red, piše Caught Offside i dodaje:

"Ponuda bi mogla biti u rangu 30 milijuna funti, ipak Modrić predvodi Fergusonovu ljetnu listu želja. A nije nemoguće da Manchester ustupi Redknappu nekog iskusnijeg igrača poput Browna ili Carricka, ili nekog od mlađih: Andersona, Gibsona, Cleverleya...".

Ističe se da je Modrić u svojoj trećoj sezoni u engleskoj ligi pokazao punu raskoš talenta i da je igrama izazvao zanimanje brojnih klubova.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

RE
rene
21:47 20.12.2010.

posavina pišeš gluposti.... u man utd imaju mjesta i niko iluka i čarli.... bolji su od raznih andersona, nevila, caricka, gibsona itd.....

PO
Posavina09
15:49 20.12.2010.

Modric je sjajan igrac i zelim mu sve najbolje..al ruku na srce..nije njemu mjesto u mancesteru,niti ima sanse tamo. pozz.

PO
Posavina09
16:49 20.12.2010.

stavljajte minuse koliko zelite, al tako je!!!