Skupština prvoligaša

Vrbanović: Savez nije razočaran, gašenje Udruge nije bila naša ideja

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Vrbanović: Savez nije razočaran, gašenje Udruge nije bila naša ideja
01.04.2014.
u 08:56
- Ovo je jedina normalna odluka da Udruga ostane, jer ona odlično radi i ima rezultate
Pogledaj originalni članak

Neslavno je propala Šukerova i Miškovićeva inicijativa o gašenju Udruge nogometnih prvoligaša. Na sjednici Skupštine Udruge nije se skupilo 75 posto glasova da bi se ta ideja provela, pa Udruga ostaje na životu do neke druge zgode.

Za gašenje Udruge jučer su glasovali predstavnici Dinama, Rijeke, Osijeka, Hrvatskog dragovoljca i Istre 1961, protiv su bili Hajduk i Zadar, predstavnici Slavena Belupa i Splita nisu se pojavili, a predstavnik Lokomotive Gudasić nije imao pravo glasa jer u Udruzi pravo glasa imaju predsjednik, dopredsjednik ili direktor kluba. Sjednica je trajala desetak minuta, a nazočio joj je i izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

- Nismo razočarani takvim ishodom, zašto bismo bili? Pa nismo mi iz HNS-a poticali gašenje Udruge, nego je inicijativa došla iz klubova. Mi smo to prihvatili smatrajući kako bi Udruga pod kapom HNS-a mogla ući u kvalitetniju marketinšku priču. Ako klubovi misle da je mogu ostvariti samostalno, nemamo ništa protiv. Ništa se dramatično nije dogodilo - naglasio je Vrbanović.

Ovo je mala pobjeda jedinoga dopredsjednika Udruge Rene Sinovčića, koji nam je kazao:

- Ovo je jedina normalna odluka da Udruga ostane, jer ona odlično radi i ima rezultate.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.