ANTUN VRDOLJAK Prvi predsjednik HOO-a

Vrdoljak: Nemamo boljeg od Line Červara

Foto: import
Vrdoljak: Nemamo boljeg od Line Červara
03.02.2007.
u 19:05
Pogledaj originalni članak

Prvi predsjednik Hrvatskoga olimpijskog odbora Antun Vrdoljak veliki je ljubitelj rukometa. No, rezultat naše reprezentacije na SP-u u Njemačkoj ne smatra posebnim neuspjehom.
 Ma to je klasična hrvatska priča kad se iz euforije pada u ponor. Ali nije ponor, pa ne igramo samo mi rukomet, a zbog jednog poraza nepotrebno se diže buka  mirno će Vrdoljak.
No, Hrvatska je ispraćena kao veliki favorit, a drugi put zaredom ostaje bez odličja na velikim natjecanjima.

 Zaboravljate da smo u međuvremenu uzeli Svjetski kup. Ta je reprezentacija toliko toga napravila da joj se jedan poraz ne smije zamjeriti. A od Francuske smo znali gubiti i prije.
Ali, mogli smo ih izbjeći.

 Protiv sam kalkulacija, riječ je o sportu u kojem se želi pobjeđivati, a ne namjerno gubiti.
Lino Červar na udaru je kritika, snosi li on odgovornost?

 Červar treba ostati, nisu ti koji sad dižu halabuku stvorili ovu reprezentaciju nego Lino. Uostalom, ne vidim nikog boljeg od njega. Naš je problem već dugo godina lijevi vanjski, nekad Bilić, a sad Lacković nisu davali prave partije u kontinuitetu, ni krila nismo dobro koristili, a Balić i Metličić ne mogu sve sami. Imamo najboljeg igrača na svijetu, ali ostali imaju po nekoliko odličnih u momčadima. Ma, samo se pogriješilo što se otišlo s takvom samouvjerenošću, kao da smo sigurni prvaci  zaključio je Vrdoljak. (R. J.)

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr