PROTIV LEVA ILI SKA

Vrijeme je za playoff! Ulaznice za Medveščak u prodaji od 5. ožujka

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Vrijeme je za playoff! Ulaznice za Medveščak u prodaji od 5. ožujka
04.03.2014.
u 11:10
Cijena dnevne ulaznice za domaće utakmice doigravanja za mjesto na tribini iznosi 65 kuna, a cijena ulaznice za tribine uz led (tzv. ICE) 100 kuna.
Pogledaj originalni članak

U srijedu, 5. ožujka 2014., od 10:00 sati počet će slobodna prodaja ulaznica za prve dvije Medveščakove domaće utakmice doigravanja u sklopu Kontinentalne hokejske lige. Prvu domaću playoff utakmicu Medveščak će odigrati 10.03., s početkom u 19:15 sati, a drugu već 11.03. 2014. također s početkom u 19:15 sati. Ulaznice će se moći kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem web portala  www.eventim.hr.

Iako je vrijeme odigravanja utakmica poznato s obzirom na činjenicu da Medveščak ne može biti plasiran među četiri najbolje momčadi zapadne konferencije ime Medveščakovog protivnika znat će se tek u utorak, 4. ožujka iza 22:00 sata nakon posljednje utakmice regularnog dijela sezone koju KHL Medveščak igra u Bratislavi protiv Slovana. Ovisno o rezultatu utakmice i krajnjoj poziciji u regularnom dijelu sezone Medveščakov protivnik će biti ili momčad praškog Leva ili momčad ruskog SKA St.Petersburga.

Cijena dnevne ulaznice za domaće utakmice doigravanja za mjesto na tribini iznosi 65 kuna, a cijena ulaznice za tribine uz led (tzv. ICE) 100 kuna.

Djeca do 8 godina imaju pravo na besplatnu dječju ulaznicu koja se kupuje uz odraslu dnevnu ulaznicu. Naknadno izdavanje dječjih ulaznica neće biti moguće.

Sezonski pretplatnici koji u svojoj kategoriji imaju uključene utakmice doigravanja, slobodno ulaze na utakmice sa svojim sezonskim iskaznicama. Pretplatnici koji u svojim pretplatama nemaju uključene utakmice doigravanja svoje su pretplate mogli produžiti ili će pak njihova mjesta, ako to nisu učinili, od srijede isto biti u slobodnoj prodaji!

Za utakmice doigravanja bit će dostupan i ograničen broj dnevnih besplatnih ulaznica za osobe s invaliditetom. Ulaznice se uz predočenje odgovarajućeg dokumenta preuzimaju u Eventim Ticket Shop, Tkalčićeva 33 ili na blagajni Doma sportova. Pratnja invalida, osim za osobe u invalidskim kolicima, plaća punu cijenu ulaznice (65 kuna).

Ulaznice za prve dvije utakmice doigravanja NEĆE biti u prodaji u Zig Zag Fan Shopu.

>> Ameri iz Medveščaka: Ne straši nas situacija u Rusiji i Ukrajini...
>> Medveščak izgubio u Pragu, ali osvojio vrijedan bod

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FU
FULL
11:17 04.03.2014.

Cijene su od davno poznate!