Projekcija momčadi za kvalifikacije

Vrsaljko i možda Sammir nova lica, Srbi s novim napadačima

Foto: 'LEHTIKUVA'
Vrsaljko i možda Sammir nova lica, Srbi s novim napadačima
01.08.2011.
u 08:52
Kako će izgledati udarne jedanaestorice Hrvatske i Srbije u kvalifikacijama za SP 2014.?
Pogledaj originalni članak

Na to pitanje odgovor će dati izbornici. Slaven Bilić najavio je povlačenje nakon Eura 2012., a Vladmir Petrović, svima poznatiji kao Pižon, ima također ugovor do sljedećeg ljeta. Ne uspije li otići u Poljsku i Ukrajinu, također neće biti na klupi u tim velikim dvobojima.

Velikih novosti što se igračkog kadra tiče u obje reprezentacije neće biti. I jedni i drugi muku muče s vratarima, Srbija će u odnosu na sadašnje kvalifikacije morati pronaći zamjenu za Dejana Stankovića koji se vjerojatno povlači s reprezentativne scene. Imat će i novi napad, a činit će ga Ljajić i Sulejmani.

Naš novi izbornik neće vjerojatno puno mijenjati momčad, jer je Bilić zapravo okupio najbolje što imamo, a u našoj momčadi nema puno igrača koji su na zalasku.

Okosnica naše momčadi bit će u srednjem redu, oko Modrića, Kranjčara i Vukojevića, a Vrsaljko bi mogao biti naš novi adut. Tu je i Rakitić, a i Milan Badelj te Sammir mogli bi biti nogometaši koji će oplemeniti igru reprezentacije.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar cluesblues
cluesblues
09:25 01.08.2011.

ma sam pogledajte ovaj prepotentni naslov: \"projekcija momcadi za kvalifikacije\" - covjece, cija projekcija? igora flaka koji o nogometu zna manje od moje babe (tracevi - to je druga stvar, tu je jaci od moje babe)..... sam da se popuni prostor (i mozda isprovocira nekog ko to uopce cita)....

DU
Deleted user
10:06 01.08.2011.

Moja prognoza ... , iskočit će mali Kovačić. Mali je strašan i preskočit će te mlađe kategorije vatrenih i upasti u stare vatrene. Mali čim uđe u igru odmah se dinamova igra poboljša , mislim da je klinac staršan potencijal !!!!!!!!

TT
tb.taurus
09:20 01.08.2011.

Ma kakav Samir. Ne treba nam on, imamo mi boljih igrača.