Plavi ga neće pustiti u Kolumbiju

Vrsaljko: Žao mi je što očito neću moći na SP

Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
Vrsaljko: Žao mi je što očito neću moći na SP
11.06.2011.
u 08:11
Jednom idete na SP, jednom imate 19 godina, no s druge strane, želim s Dinamom izboriti Ligu prvaka
Pogledaj originalni članak

Dok se većina Hrvata sprema na godišnji odmor ili ga tek planira, Dinamovi igrači koriste svoj posljednji slobodan vikend.

Tako je i Šime Vrsaljko od jučer u svom Zadru. Hvata posljednje dane s obitelji, već u četvrtak bit će u autobusu koji će plave odvesti na Roglu. Nažalost, Šime neće biti u zrakoplovu koji će našu mladu reprezentaciju, igrače do 20 godina, odvesti na SP u Kolumbiju.

– Nije mi još službeno rečeno da idem, ali očito je da će biti tako. Je li mi žao? Naravno da mi je žao, postigli smo sjajan rezultat na Europskom prvenstvu (izborili polufinale, u kojem je domaćin Francuska slavila). Jednom imate 19 godina i priliku da igrate na Svjetskom prvenstvu. Zbog toga mi je žao. A opet, s druge strane, važno mi je i s Dinamom igrati u kvalifikacijama Lige prvaka – pričao je Šime vozeći prema Zadru.

>>Cijeli tekst pročitajte u subotu u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

HR
hr76
10:17 11.06.2011.

Je l\' i tu m. đ. Mamić ima svoje prste? Iako sam Dinamovac, reprezentacija uvijek mora biti iznad Dinama!

MA
Mayer
11:52 11.06.2011.

Hrvatska je sigurno iznad svakoga kluba, ali flymacher33 je u pravu s ovim da reprezentacija Hrvatske ima vise igraca koji bi mogli Vrsaljka zamjeniti, nego Dinamo i Vrsaljko je vazan u momcadi Dinama !

OD
otac_domovine
10:58 11.06.2011.

11.06.2011. u 10:40h flymacher33 je napisao/la: ne mislim tako..plaća ga Dinamo, puno važnije je kvalificirati se (dao bog) u LP, nego ići na SP mladih.ipak, on je prvotimac, zaista među tri najbolja i bila bi ludost da ga Dinamo pusti. repka ipak ima više prostora za zamjene nego klub. a i Dinamo je važniji od bilo kakve repke.barem meni. ________________ Da su tako razmišljali BBB-i, Torcida i pripadnici drugih navijačkih skupina 1991. i da nisu otišli u rat za Hrvatsku mi danas ne bi imali državu, a tvoj Dinamo ne bi ni postojao jer bi ga Srbi ukinuli. Sram te bilo i tebe i sve koji razmišljaju kao ti. Hrvatska uvijek mora biti ispred svega. Inače nas neće biti.