BOJAN VRUČINA Napadač Slaven Belupa ne žali zbog ostanka u klubu

Vručina: Inozemstvo mi je važnije od Dinama i Hajduka

03.02.2009.
u 21:57
Pogledaj originalni članak

Milana Šarliju, glasnog i nadasve simpatičnog člana uprave Slavena Belupa, čuje se nadaleko u hotelu Kremlin u Antalyi. Rado bocka hajdukovce.

- E, da ste doveli Bojana Vručinu ne biste imali problema s golovima - kaže smijući se Šarlija.

A Vručina, koji osim što dijeli isti hotel, s Nikolom Kalinićem dijeli i vodeću poziciju na listi strijelaca PHNL-a, zabio je gol u prvoj pripremnoj utakmici Slavena u Turskoj.

- Bez obzira na stanku, nisam prestao zabijati - ističe Vručina.

Bio je zvijezda prijelaznog roka, puno priča, upita, milijuna, a ostao je u Slavenu.

- Ne žalim zbog toga, već želim da osvojimo treće mjesto, da izborimo Europu i igramo što bolje. Idealna varijanta bila bi i da ja budem prvi strijelac lige - rekao je Vručina.

A što će na to reći Kalinić?

- On je svoje rekao, da će biti prvi. Želim mu poštenu borbu, ne bi mi smetalo da na kraju sezone budemo izjednačeni - kaže Vručina.

Vjerojatno ste razočarani što niste otišli.

- Ma kakvi, znam da ništa ne ide na silu. Moj je posao da zabijam golove, i vjerujem da će sve doći na svoje - kaže Vručina.

Dakle, transfer bi se trebao dogoditi na ljeto. Hajduk, Dinamo ili...

- Inozemstvo mi je, bez podcjenjivanja Hajduka ili Dinama, prioritet. Ali, uvijek sam spreman za razgovor s Hajdukom i Dinamom - racionalan je Vručina.

Da zabijate u Poljudu ili Maksimiru već bi vas Bilić uvrstio među reprezentativce.

- Vjerojatno, ali nisam time opterećen. Moja obitelj i ja uvijek smo bili skromni - zaključio je Vručina, koji će sa Slavenom Belupom danas igrati protiv Zenita i Ivice Križanca.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr