SLAVEN BELUPO - HAJDUK 1:2 Treći poraz Belupa zaredom

Vručina navijao iz kreveta, joker Oremuš preokrenuo

23.11.2008.
u 22:20
Pogledaj originalni članak

Umotan u deku, s temperaturom preko 39 stupnjeva celzijusevih, u svom domu u Ludbregu, preko televizije dvoboj Slaven Belupa i Hajduka pratio je najbolji strijelac momčadi iz Koprivnice Bojan Vručina.

- Ne mogu nikako spustiti temepraturu, dva dana me trese - kazao je prije utakmice Vručina, koji je išao i na infuziju, ali ništa nije pomoglo.

Temeperatura ga je posebno zatresla, vjerojatno skočila i preko četrdeset, kada je njegov kolega iz napada Jurić u 35. minuti promašio čisti zicer. U mat poziciju Jurića je gurnuo Kresinger, momak koji u pravilu protiv Hajduka igra dobro. A što reći za 43. minutu kada je Jajalo s pet metara uzdrmao vratnicu.

U Ludbregu, kod Vručine, stvarno je moralo biti vruće. Vručina se počeo hladiti u 17. minuti. Rubil je pogodio vratnicu, Rodić je nemoćno pratio let lopte. Osim dvije poluprigode to je bilo sve što je Hajduk napravio u prvom dijelu. A s ocjenom se složio i Vručina. Javio se na poluvremenu iz Ludbrega.

- Igramo dobro, imali smo bolje prigode, šteta što ne vodimo. Nisu Splićani baš nešto odigrali. Nakon ovih propuštenih prigoda bio bih zadovoljan i s neodlučenim - kazao je Vručina. Navijači Slavena su ga priželjkivali u momčadi. Eh, da je on bio na mjestu Jurića ili Jajala, teško je vjerovati da bi drugi strijelac lige propustio takve prigode.

- Nema veze, dečki dobro igraju. A što se mene tiče nekako se bolje osjećam, vjerujem da bi u srijedu mogao zaigrati - odaslao je Vručina olakašavajuću poruku navijačima Slavena.

A onda je u 50. minuti stadion proključao, slavilo se i u Ludbredu, Vručina je bacio deku u zrak, Kristijan Čaval iz slobodnjaka doveo je Slaven u vodstvo. Nakon 532 minute Subašić, gol je primio u svoj kut, je savladan, bio je to prvi pogodak kojeg je Hajduk primio otkako je Miše trener. Primljeni gol kao da je dignuo adrenalin bijelima, od tog trenutka Splićani su zagospodarili travnjakom, a Mišin “joker” Oremuš, nakon ubacivanja Gabrića, poravnao je u 58. minuti.

- Tog malog treba čekati, ima nešto. Ali, on je čisti špic ništa drugo - objašnjavao nam je prije neki dan Miše. Tog Oremuša treneri su stavljali i na bok, najrijeđe je dobivao prigodu u napadu.

Očito je Miše u pravu. Ako ne vjerujete pogledajte 74. minuti, Rubil je ubacio, a “mali” je još jednom pokazao zbog čega treba biti napadač. Odveo je Antu Mišu i njegov Hajduk do još jedne pobjede. Ide Oremušu u Koprivnici, posebno kada ulazi s klupe. Sergije Krešić ga je prije nešto više od godinu dana u Koprivnici ubacio u igru, Oremuš je i tada zabio, donio bod bijelima. Ovaj put zabio je dva puta, za nastavak pobjedničkog niza Hajduka.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr