Europska liga

Vukojević: Nitko ne može doći u Kijev i reći da će pobijediti!

Foto: 'MURAD SEZER'
Vukojević: Nitko ne može doći u Kijev i reći da će pobijediti!
10.03.2011.
u 09:33
- Koliko je novca Manchester City uložio u momčad i kakve je igrače kupio, favorit je i za osvajanje Europske lige. Ali, mi se ne predajemo, kaže Vukojević
Pogledaj originalni članak

Jedan od najjačih, ako ne i najjači par osmine finala Europske lige, svakako je okršaj kijevskog Dinama i Manchester Cityja. Naš reprezentativac u Kijevu Ognjen Vukojević kaže:

– Manchester City je favorit, ne samo protiv nas, smatram ga favoritom za osvajanje Europske lige! Koliko je novca uložio u momčad, kakve je igrače doveo, zaslužuje respekt – kaže Vukojević, ali i naglašava:

– Međutim, nitko ne može doći u Kijev i reći da će sigurno pobijediti, čak ni Barcelona! Iskusna smo momčad, svake godine igramo u Europi i jasno je da ćemo tražiti svoju priliku.

Bi li vas zadovoljila bilo kakva pobjeda u prvoj utakmici u četvrtak?

– Naravno! Bilo bi sjajno kad ne bismo primili gol, u uzvratu bi nam bilo lakše.

Kakvo će vrijeme biti u Kijevu u četvrtak navečer?

– Vrlo hladno, živa će sigurno biti ispod nule. Očekuje se temperatura od oko minus pet Celzijevih stupnjeva. To će svakako biti naša prednost – kaže Vukojević.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RA
Ragusa
10:33 10.03.2011.

Jest da nema veze s ovim člankom ali zašto ne objavite da je Ministarstvo odbilo zahtjev Štimca za izuzeće zagrebačkog ureda!?

Avatar Castro
Castro
10:50 10.03.2011.

Ragusa, gdje je zapelo majstore !!!?????

RA
Ragusa
11:27 10.03.2011.

Moj Castro, Štimcu Sinovčićeva riblja kost u grlui!!!