TRANSFER KARIJERE?

Vušković je u Ženevi oduševio Chelsea. Procurila svota koju je engleski velikan spreman platiti

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Vušković je u Ženevi oduševio Chelsea. Procurila svota koju je engleski velikan spreman platiti
25.04.2023.
u 20:08
16-godišnji talentirani hrvatski branič nalazi se na meti brojnih klubova
Pogledaj originalni članak

Hajdukov dragulj Luka Vušković već duže vremena nalazi se na radaru brojnih europskih divova, a brojni skauti pratili su ga na final fouru Lige prvaka u Ženevi. Kao najviše zainteresiran spominje se bogati Manchester City, a navodno se za njegove usluge bore madridski Real i Bafcelona.

Međutim, engleski mediji pišu kako je Chelseajev bogati gazda i američki biznismen Todd Boehly zadovoljan Vuškovićem mlađim i spreman je iskeširati veliko novce kako bi ga doveo na Stamford Bridge. 

Navodno su londonski plavci spremni ponuditi Hajduku 13 i pol milijuna eura za Vuškovića jer planira na Stamford Bridge dovesti najtalentiranije svjetske igrače. Stoper Hajduka svakako se uklapa u te gabarite, a engleski mediji dodaju kako bi ovaj iznos trebao biti dovoljan da Chelsea postane prva opcija za kupovinu 16-godišnjaka. 

Vuškovića su pratili proteklog vikend i u ponedjeljak na završnici Lige prvaka protiv nizozemskog AZ-a i talijanskog Milana, a već jutros stižu vijesti kako su odlučili uskoro poslati ponudu za igrača splitskog prvoligaša.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

GO
Gorskivuk5
20:42 25.04.2023.

Malo sutra.

KU
Kujttim
20:36 25.04.2023.

Ako to stvarno misle platiti odmah ga sutra prodati. Kad bude vidio da ne može igrati u Engleskoj, pa bude preko Italije završio u Grčkoj, Vušković će se sam vratiti u 26-oj godini. Vratiti će se i igrati za 300.000 eura za koliko je igrao i Caktaš.

JA
janica79
09:21 26.04.2023.

Zadnja minuta 1. poluvremena je pokazala koliko je "velik" igrač!