OPTIMISTIČNI RASHEED

Wallace: Boston može biti na vrhu vrhova

Foto: Reuters
Wallace: Boston može biti na vrhu vrhova
26.10.2009.
u 13:16
Nova NBA sezona započinje u prvim minutama ove srijede, po hrvatskom vremenu. Pola sata nakon ponoći, s utorka na srijedu, sezonu će otvoriti Cleveland i Boston.
Pogledaj originalni članak

Uz Orlando to su prvi favoriti Istočne konferencije, a uz LA Lakerse i San Antonio i prvi favoriti za naslov novog prvaka. Cleveland se ove sezone pojačao s nekada dominantnom figurom lige, Shaquillom O'Nealom, dok je Boston iz Detroita doveo slobodnog igrača Rasheeda Wallacea, igrača koji će sigurno dodatno poboljšati ionako jaki igrački kadar Celticsa, prvaka od prije dvije sezone.

- Jedno je sigurno, Boston može biti na vrhu vrhova. Zato smo skupljeni, zbog toga smo naporno radili u pripremnom dijelu sezone - rekao je 35-godišnji Wallace.

Boston je, inače, kroz predsezonu skupio omjer 6-2.

- Kažu da smo stari, ali to je varka. Imamo sve što prava momčad mora imati. Sjajne pojedince, momčadski duh. Jaku igru u obrani, dobre šutere. Zapravo, ne znam postoji li minus u svemu.

Prošle sezone je minus bilo neigranje Kevina Garnetta zbog učestalih ozljeda. Danas je Garnett spreman od početka sezone.

- Kako izgleda KJ? "Cool". Radio je sve što i ostali, znači maksimalno je spreman.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.