Najteža borba

Wanderlei Silva: U borbi s Cro Copom bio sam najbliže smrti!

Foto: Drazen Brajdic
Wanderlei Silva: U borbi s Cro Copom bio sam najbliže smrti!
26.09.2014.
u 10:56
"Moja najveća borba bila je protiv Liddella. Izgubio sam odlukom sudaca, ali uživao sam u toj borbi i što sam bio dio nje"
Pogledaj originalni članak

Wanderlei Silva otišao je u MMA mirovinu, ali i dobio doživotnu kaznu od Atletske komisije Nevade. No, s obzirom na karijeru i dalje zaokuplja pažnju medija.

Ovom je prilikom otkrio neke trenutke koji su obilježili njegovu karijeru, a nama je svako najzanimljivija priča o meču s Mirkom Filipovićem. Bila je to njihova druga borba koja se dogodila u polufinalu Openweight Grand Prixa 2006. Cro Cop je tada slavio nokautom nakon high-kicka, a osim te borbe naveo je još neke.

"Moja najveća borba bila je protiv Liddella. Izgubio sam odlukom sudaca, ali uživao sam u toj borbi i što sam bio dio nje. Bio je čvrst, imao je teške ruke. Uspio sam ga baciti u knockdown u drugoj rundi i priredili smo sjajan show. Moj drugi izbor je meč s Brianom Stannom. On je također bio vrlo čvrst borac, a ja sam tada imao jednu od najboljih izvedbi u karijeri."

A onda je Wanderlei Silva naveo i najtežu borbu u karijeri tijekom koje je ostvario 35 pobjeda 12 poraza te je jednu borbu završio neriješeno.

"Druga borba s Cro Copom bila je najteža. Imao sam ozbiljnu ozljedu oka tijekom borbe i nokautirao me u drugoj rundi. Mislim da sam u tom trenutku bio najbliže smrti," rekao je Wanderlei.

Još je naveo da mu je najveći rival bio Quinton "Rampage" Jackson te da bi se još jednom volio obračunati s Danom Hendersonom i Vitorom Belfortom. I naravno, ući u borilište s Chaelom Sonnenom.

>>Igor Pokrajac bori se u prosincu protiv Brazilca De Lime

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
Andreeejjj
19:28 27.09.2014.

A kome je to rekao Silva? Jedino je taj novinar to čuo!!!!