Ostao bez titule

WBO oduzeo Mayweatheru naslov svjetskog prvaka!

Foto: Reuters/PIXSELL
WBO oduzeo Mayweatheru naslov svjetskog prvaka!
07.07.2015.
u 10:55
Ovom je odlukom Timothy Bradley, koji je u borbi za privremenog prvaka bio bolji od Jesseja Vargasa, automatski postao novi WBO prvak u velter kategoriji.
Pogledaj originalni članak

U boksačkom meču koji je privukao nezapamćenu pozornost i na kojem su se zaradile goleme svote novca, Floyd Mayweather bio je uspješniji od Mannyja Pacquiaoa te je naslovima WBC i WBA prvaka pridodao i onaj WBO prvaka u velter kategoriji. No, no na kraju je ipak ostao bez ovog posljednjeg, piše Fight Site.

World Boxing Organization (WBO) oduzeo je Floydu Mayweatheru naslov svjetskog prvaka u velter kategoriji jer nije platio 200 tisuća dolara pristojbi ovoj organizaciji za održavanje borbe. Zbog toga ga WBO više ne priznaje za svog prvaka te mu je oduzet naslov.

Iako je od meča s Pacquiaom zaradio oko 230 milijuna dolara, najplaćeniji sportaš na svijetu nije želio platiti ovaj iznos u roku od dva mjeseca koliko mu je WBO dao da riješi dug.

Ovom je odlukom Timothy Bradley, koji je u borbi za privremenog prvaka bio bolji od Jesseja Vargasa, automatski je postao novi WBO prvak u velter kategoriji.

>>Floyd Mayweather oborit će vas šakom, ali i zaradom

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.