JEDINI NA INtermedijima

Webber: Bio sam “crna ovca” u kvalifikacijama

Foto: Pixsell
Webber: Bio sam “crna ovca” u kvalifikacijama
03.04.2010.
u 13:56
Australski vozač Mark Webber najbolje se snašao u subotnjem kišnom kaosu u Maleziji, osiguravši prvo startno mjesto u sutrašnjoj utrci za Veliku nagradu Malezije.
Pogledaj originalni članak

Red Bullov je pilot donio hrabru i riskantnu odluku da u posljednjim trenucima treninga s kišnih guma pređe na “intermedije”, što mu je na kraju donijelo čak 1.3 sekunde bolje vrijeme od drugoplasiranog Nice Rosberga u Mercedesu.

No, australski F1 vozač je sve zasluge skromno prebacio na momčad, posebno na trkaćeg inženjera Ciarona Pilbeama.

- Na nekim je dijelovima staza bila dovoljno suha za “intermedije”, na drugima je bio veliki rizik voziti s takvim gumama. Nisam znao da sam jedini u posljednjoj kvalifikacijskoj rundi na “intermedijima”, čini se da sam bio “crna ovca” - našalio se Webber i okrenuo se nedjeljnoj utrci.

- U prve dvije utrke u nedjelju nismo bili dobri. Ali, dečki su naporno radili na ispravljanju problema. Sutrašnja je utrka dugačka, svašta se može dogoditi u ta dva sata, zato na sve moramo biti spremni - zaključio je Australac.

Njegov momčadski kolega Sebastian Vettel, koji će u Maleziji startati treći, na prve je dvije utrke ove sezone imao “pole position”, ali je tijekom samih utrka imao velikih problema s bolidom, tako da je u Bahrainu bio četvrti, a u Australiji nije ni uspio doći do cilja.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.