puknuo mu mišić

Nadal se povukao s Wimbledona! Skandalozni Australac će izravno u finale

Foto: Adam Davy/PRESS ASSOCIATION
Nadal se povukao s Wimbledona! Skandalozni Australac će izravno u finale
07.07.2022.
u 20:49
- Nažalost, moram se povući s turnira zbog bolova u trbuhu - poručio je 36-godišnji Španjolac koji je ove godine osvojio Australian Openu i Roland Garros.
Pogledaj originalni članak

Španjolski tenisač Rafael Nadal odustao je od nastupa u polufinalu Wimbledona protiv Australca Nicka Kyrgiosa zbog ozljede, objavili su organizatori.

Vlasnik rekordna 22 Grand Slam naslova u petak je trebao igrati protiv Kyrgiosa, međutim zbog puknuća trbušnog zida je odustao od nastupa.

Naime, pregled je pokazao kako je Nadal zadobio 7-milimetarsko puknuće trbušnog mišića tijekom četvrtfinalnog susreta u Wimbledonu protiv Amerikanca Taylora Fritza kojeg je nakon četiri sata i 20 minute igre dobio sa 3:6, 7:5, 3:6, 7:5, 7:6 (4).

Osim problema s trbušnim mišićem, Nadala muči i ozljeda stopala zbog koje je bio i upitno njegovo sudjelovanje u All England Clubu.

- Nažalost, moram se povući s turnira zbog bolova u trbuhu - poručio je 36-godišnji Španjolac koji je ove godine osvojio Australian Openu i Roland Garros.

Kyrgios je tako bez borbe ušao u svoje prvo finale na nekom od Grand Slam turnira. Postao je i prvi Australac u finalu Wimbledona nakon Marka Philippoussisa kojem je to uspjelo 2003. No, u finalu je izgubio od Švicarca Rogera Federera.

Kyrgios će igrati protiv pobjednika susreta između Srbina Novaka Đokovića i Britanca Camerona Norriea.

TUŽNA SUDBINA PLEMIĆKOG DVORCA

Mali grof bio je omiljen među svojim vršnjacima. U školu je dolazio kočijom. A uz ovaj dvorac veže se i jedna legenda

Iako su ovi čvrsti, više od šest stoljeća stari temelji na kojima je izgrađen dvorac u Cerniku, preživjeli čak i tursko osvajanje, a sam dvorac preživio je Prvi i Drugi svjetski rat te Domovinski rat i potres koji mu je znatno oštetio krovište, pitamo se hoće li taj biser arhitekture preživjeti i nemar i zaborav, kako vlasnika, tako i hrvatskih institucija?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
07:06 08.07.2022.

Taj skandalozni Australac je popularniji od Đokovića. U finalu će svi navijati za Australca

KL
Klavocin
07:58 08.07.2022.

Pa zašto je skandalozan, možda zato kaj se ponaša u stvari normalno u sportu koji od davno nije ni bijel ni normalan.

Avatar southman
southman
06:57 08.07.2022.

Nije on kao Đoković koji svaku ozljedu sanira u roku 24 sata.