PREMALO IGRAO

Yaya Toure je odlučio napustiti Barcelonu

Foto: Reuters
Yaya Toure je odlučio napustiti Barcelonu
22.05.2010.
u 14:50
Yaya Toure, 27- godišnji vezni igrač Barcelone iz Obale Bjelokosti, nezadovoljan je činjenicom da u španjolskom nogometnom prvaku nije puno igrao prošle sezone.
Pogledaj originalni članak

Trener katalonskog moćnog kluba Pep Guardiola je na veznim pozicijama prednost davao Xaviju, Busquetsu i Keiti. Dmitrij Seluk, menadžer Yayae Tourea, smatra da bi prelazak njegovog klijenta u redove Chelseaja bio najbolja solucija za sve zainteresirane strane.

- Ako Chelsea želi Tourea i svi budu zadovoljni s tim transferom, zašto ne? Guardiola je forsirao Busquetsa i Keitu u prvoj momčadi. Stoga je Yaya već 90% odlučio napustiti Barcelonu. On ima dobru plaću u Barceloni, ali njega ne zanima zarađivati dobar novac i uspavati se na klupi. Možda bi mnogi i prihvatili takvu situaciju, ali Yaya nije takav. Tek ako se odluči za odlazak u Chelsea, Barcelona će shvatiti koliko je izgubila - izjavio je menadžer za Mirror.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.