Josip Pivarić:

Slaviti na Poljudu je neprocjenjivo, ali ovako je najslađe pobijediti!

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk - Dinamo
17.12.2016.
u 17:32
Boli ovaj poraz, pogotovo ovako primljen pogodak. Mislim da ovo nije bila zaslužena pobjeda Dinama, dapače vjerujem kako možemo žaliti za jednim bodom. Dinamo je imao jalovu inicijativu i par šansi što je normalno jer je to stvarno Dinamo - rekao je Zoran Nižić
Pogledaj originalni članak

Dinamo je u hrvatskom derbiju 20. kola u Poljudu pobijedio Hajduk sa 1:0. Igrači momčadi Ivajla Peteva su nakon utamice bili zadovoljni, dok je u splitskim redovima vladala tuga.

- Zasluženo smo izborili tri boda. Dominirali smo cijelom utakmicom, imali više prilika, ali nismo zabili. Ma nije ni bitno, ovako je najslađe pobijediti. Čestitam igračima obje momčad na fair borbi, pogotovo svojim dečkima, nikada nije lako uzeti bodove na Poljudu - rekao je Josip Pivarić i dodao:

- Svaka utakmica na Poljudu je neprocjenjiva, pogotovo za dečke koji žive za Dinamo. Tako ja razmišljam, pa moram biti sretan i zadovoljan. Tako ćemo nastaviti i na proljeće, vjeruje i osvojiti prvenstvo.

Zoran Nižić priznao je kako je ovo vrlo težak poraz za njegovu momčad:

- Boli ovaj poraz, pogotovo ovako primljen pogodak. Mislim da ovo nije bila zaslužena pobjeda Dinama, dapače vjerujem kako možemo žaliti za jednim bodom. Dinamo je imao jalovu inicijativu i par šansi što je normalno jer je to stvarno Dinamo.

- U nastavku smo imali polušanse, nismo ih iskoristili. Ma ponavljam, nezaslužena pobjeda Dinama. Stanka će nam dobro doći da se konsolidiramo, odmorimo, pa idemo dalje na proljeće istaknuo je Zoran Nižić.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Zoran_Karakremenko
Zoran_Karakremenko
17:36 17.12.2016.

Karma ... To vam je za Cibaliju !!!

DU
Deleted user
17:37 17.12.2016.

Dinamo pa kaj im to delaš hehehe!!!!!!!

ZR
Ze Roberto u
18:01 17.12.2016.

Eto , hajdukovci su čak jedanput uspjeli pogoditi u okvir vrata.....i zbog toga stvarno nisu zaslužili izgubiti...