tjelohraniteljica

Za odbijanje svih udvarača Antonije Mišure zadužena cimerica

Foto: 'Ivica Galovic/PIXSELL'
'SPECIJAL MAX 20.06.2012., Slavonski Brod - Antonija Misura, atraktivna 23-godisnja hrvatska kosarkaska reprezentativka iz Sibenika.'
Foto: 'Grgo Jelavic/PIXSELL'
'SPECIJAL MAX 06.06.2012., Porporela, Dubrovnik - Zenska kosarkaska reprezentacija. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL'
Foto: Pixsell
Antonija Mišura (1)
27.07.2012.
u 09:03
Hrvatski sportaši u olimpijskom selu u dobro su čuvanom okruženju. Susjedi preko puta su im Izraelci, a pred njihovim paviljonom stoji najmanje jedan vojnik sa strojnicom.
Pogledaj originalni članak

Za njihovu sigurnost brinu se i neki koje ne primjećujete jer nisu u uniformama ili pak nose izraelske trenirke. U sigurnom je okruženju i Antonija Mišura, hrvatska košarkašica, koju je jedan američki portal proglasio najljepšom sportašicom londonskih Olimpijskih igara.

Za nju se brinu njezine suigračice, a posebice njezina cimerica Luce Ivanković (198 cm, 100 kg). Sve one spremne su obeshrabriti nekakve nepoželjne udvarače kako bi Antonijin dečko Marko Sandrić mogao mirno spavati. Uostalom, takvo što, kaže nam sama Antonija, još nitko nije ni pokušao.

– Ne mora se on bojati ni da ja odem na drugi kraj svijeta – šali se Antonija i dodaje:

– Moram vam priznati da me ta priča o mom tjelesnom izgledu dovodi u pomalo neugodnu situaciju. Nisam nositeljica igre, a te me priče nezasluženo stavljaju u prvi plan. Kao i svakoj ženi, komplimenti te vrste mi laskaju, no ne želim da mi to bude oslonac u karijeri.

A među brojnim hrvatskim debitantima su i sve košarkašice pa je razumljiva njihova želja da se fotografiraju sa "superzemljanima" kao što je Usain Bolt.

– Slikali smo se s Parkerom, no Bolt nam je bio prebrz. Ali ne odustajemo – kaže Anđa Jelavić.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka.

>>'Mogu mi nuditi brda i doline ali ne bih se slikala za Playboy'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
09:15 27.07.2012.

Kad Bolt vidi ženu 198cm/100 kg, naravno da bježi glavom bez obzira.

MO
modovisisajteMaraschino
10:47 27.07.2012.

izraelac sa strojnicom nije bas neki jamac sigurnosti... btw. pa ne zivimo u srednjem vijeku... tko je uopce Marko Sandric? zar je Antonija njegova robinja da bi se na nju moralo paziti? ona ne pripada nikome osim samoj sebi... cura je odrasla zena i valjda zna voditi brigu o sebi a koga ce voljeti ili spavati s kime (ili kojom) to je njezina privatna stvar...

AR
arjavas
10:58 27.07.2012.

Samo da ne završio kao bivša misica sporta Stefani Hohnjec.