Sprema se fešta

Za slavlje Dinama u nedjelju više se ne može na zapadnu tribinu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Osijek: 33. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - GNK Dinamo
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Rijeka i Dinamo sastali se u 35. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dinamo remijem na Poljudu osvojio 24. naslov prvaka Hrvatske
24.05.2023.
u 18:49
Igor Bišćan pozvao je navijače na utakmicu s Goricom, na zajedničku proslavu naslova prvaka i poziv je očito naišao na plodno tlo
Pogledaj originalni članak

U srijedu oko 18 sati rasprodane su ulaznice za tribinu zapad dolje za utakmicu posljednjeg, 36. kola SuperSport HNL-a Dinamo - Gorica! U prodaji su još uvijek ulaznice za tribine zapad gore, sjever dolje, sjever gore i jug.

Nakon susreta predviđena je službena ceremonija proslave naslova prvaka kao i zajedničko slavlje igrača i navijača u Fan zoni koja će biti organizirana na dan utakmice. Predviđen je program i prije utakmice, a onda i nakon utakmice uz Zaprešić Boyse.

Igor Bišćan pozvao je navijače na tu posljednju utakmicu u sezoni, poželio da zajednički proslave naslov prvaka. I taj apel je očito pao na plodno tlo, pa su tako brzo rasprodane ulaznice za donju etažu zapadne tribine. I BBB su uputili poziv svojim članovima da svi dođu na proslavu.

Za pravi slavljenički ugođaj pobrinuo se i Dinamo, snizio je cijene ulaznica pa su tako ulaznice za obje sjeverne tribine tri eura, kao i za južnu tribinu, zapad dolje bio je četiri eura koliko valja izdvojiti i za gornju etažu zapadne tribine. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.