KREŠIN KUP Borik Puntamika protiv Trogira traži put do utakmice sezone

Zadar gost Boriku u Jazinama

17.12.2008.
u 15:37
Pogledaj originalni članak

Zadarski mlađi košarkaški brat Borik Puntamika za tri dana u Trogiru pokušat će svim silama izboriti četvrtfinale Kupa Krešimira Ćosića.

Ne, nije riječ o najvećem mogućem uspjehu Borika, jer nema tako davno da su u polufinalu Kupa gotovo skinuli skalp Ciboni. Borik Puntamika želi naime doći do prilike da nakon Trogira zaigra i s Zadrom. Ni to doduše nije ništa novo, kao što novo ne bi bili da Borik pobijedi Zadra iako je to sada uistinu teško očekivati. Novost će ukoliko dođe do tog susreta biti to što će košarkaši Zadra nakon niza utakmica odigranih u novoj dvorani opet u Jazine. Boriku Puntamiki u tom bi slučaju došli kao gost.

– Naš motiv više u Trogiru bit će svakao i to što bi u slučaju pobjede dočekali Zadar u Jazinama. No, to će svakako biti motiv i Trogiranima koji su osim baš protiv nas pokazali da su itekako dobra domaćinska momčad. Naime, mi smo ih jedini pobijedili u Trogiru, a svakako se nadamo opet dobrom rezultatu i u subotu – rekao nam je trener Borik Puntamike Tihomir Bujan koji će u Trogiru imati na raspolaganju svih osim krilnog centra Ivice Grgurovića.

– Gurgurović je i dalje van stroja iako mu je terapija prošla. Njegov će povratak još trajati. Zglob je nedavno ozlijedio Marino Šarlija, no on bi ipak mogao na parket, kao i svi ostali – rekao nam je Tihomir Bujan, koji nam je komentirao i raskid ugovora bivšeg playa Borika s Tomislava Dražovića s Zabokom.

– Čuo sam da je Dražović raskinuo ugovor. Nemam povratnu informaciju je li Dražović zainteresiran za Borik, no sada je ionako takva situacija da smo na svim mjestima popunjeni – rekao nam je Tiho Bujan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr