BOLNICA NA VIŠNJIKU Iako oslabljeni, Zadrani očekuju pobjedu

Zadar na FMP i bez Marlona Garnetta

16.12.2008.
u 12:00
Pogledaj originalni članak

Najveća pogreška bila bi kada bismo FMP doživljavali kroz prizmu dosadašnjih rezultata i njegova omjera od samo dvije pobjede i sedam poraza. Naime, FMP je gotovo sve utakmice, pa tako i one od Partizana i Hemofarma, izgubio u posljednjoj minuti ili s posljednjom loptom, kaže Aleksandar Petrović uoči utakmice Zadar - FMP u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru.

I po tomu je jasno da se klub iz Višnjika nada i velikoj pomoći publike na tom susretu. Da će zadarskim košarkašima potpora biti potrebna dokazuje i to što je momčad iz Železnika pobijedila i Cibonu, a sudeći po igračima, barem tako drži Petrović, FMP nije mnogo lošiji ili čak nije uopće lošiji nego prošle godine kada je u četvrtfinalu umalo izbacio Zadar.

- Umjesto Ercega, tu je Raduljica, Labović je u odličnoj formi, a FMP ima još čitav niz zaista kvalitetnih igrača. Uopće nisu bezazleni kako to govori poredak na ljestvici - rekao je o suparniku Petrović i odmah dodao:

- Ipak, želimo nastaviti pobjednički niz!

Koliko će to biti teško ovisit će i o tome hoće li igrati Marlon Garnett koji je u susretu protiv grčkog Marrousija prošli utorak, kada je sa 23 koša bio i najbolji Zadrov igrač, ozlijedio preponu.

- Zbog ozljeda opet neće igrati Malik Dixon i Damir Rančić, no za Marlona Garnetta ipak se nadam da bi mogao nastupiti, iako je već dva dana na poštedi - rekao je trener Petrović.

Zadrovi igrači uvjereni su u pobjedu, a sve bolji Hrvoje Perić uopće nije impresioniran momčadi iz Železnika.

- Favoriti smo i ne zanima nas ništa osim pobjede i nova dva boda - rekao je Dubrovčanin u zadarskim redovima Hrvoje Perić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr