TREBAO BITI NAJBOLJI POJEDINAC

Zadar ponižen od Borika, pa potjerao Greera

Foto: Arhiva VL
Zadar ponižen od Borika, pa potjerao Greera
18.09.2010.
u 19:04
Dominikanac Ricardo Greer sporazumno će raskinuti ugovor s košarkaškim klubom Zadar.
Pogledaj originalni članak

Ovo je vijest iz priopćenja kluba s Višnjika koji se na ovaj čin odlučio nakon preksinoćnjeg debakla protiv mlađeg brata košarkaša Borik Puntamike u dvorani Krešimira Ćosića.

Greer, iako ne i najlošiji u katastrofalnoj izvedbi Zadra i poraza 76-81, tako je ispao Pedro, a koliko će ovaj sporazumni raskid koštati financijski ionako slabe Zadrane još je uvijek nepoznato.

Ono što pak jest jasno jest da Zadar uopće nema igru i da će ukoliko se ne dovede neko značajnije ime ovisiti isključivo o igri Jakova Vladovića koji i jedini dobro odigrao protiv Borika postigavši 27 koševa.

Mladost Borika ponizila je Zadrane i tijekom utakmice imala vodstvo od čak 19 koševa, a ono što je Ive Ivanov koji je postigao 24 koša radio Golemcu, Bilanu i Dundoviću za najvjernije navijače Zadra je bilo jako teško za gledati. Trener Zadra Danijel Jusup samo je nemoćno širio ruke, direktor Zdenko Mičić je otišao prije kraja utakmice, a ako u posljednji tren ne dovedu neko značajno pojačanje već je sada izvjesno da će Zadar biti najlošiji hrvatski predstavnik u NLB ligi.

Nepopravljivi zadarski optimisti nakon raskida s Grerom sada ponovno zazaivaju ime Gordana Giričeka kao i pravo pojačanje na mjestu playa...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MY
mystery023
23:16 18.09.2010.

bilo bi bolje da su Jupu potirali. A za Ivanova se zna da je odličan igrač koji će odradit svoj posao na razini. A to što ga nitko nije htio ni pogledat iz Zadra, to je problem na jednoj drugoj razini

AF
absolutley.free
21:16 18.09.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!

WZ
ww zgb
01:01 23.09.2010.

jusup nisi ti za trenera..što ćeš od zadra uraditi..majko božja kakva nam propast u košarci sljedi