odlaze

Zadnji derbi za Halilovića i Pašalića

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zadnji derbi za Halilovića i Pašalića
18.05.2014.
u 08:00
Predsjednik Dinama Mirko Barišić Alenu je za svoju posljednju utakmicu prije odlaska u Barcelonu uručio sliku Mersada Berbera i uokvireni dres s brojem 28
Pogledaj originalni članak

Derbi je počelo slavljenički, momčadi je na centru dočekao veliki dres Alena Halilovića s brojem 28 i natpisom Dinamo u srcu. Predsjednik Dinama Mirko Barišić Alenu je za svoju posljednju utakmicu prije odlaska u Barcelonu uručio sliku Mersada Berbera i uokvireni dres s brojem 28.

I u dresu Hajduka je bila 'lasta' koja odlazi, Mario Pašalić igrao je svoju posljednju utakmicu za Hajduk prije odlaska u Chelsea ili nekamo na posudbu.

>> Vječni derbi Dinama i Hajduka prekinut zbog neprimjerenog navijanja!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar vaha
vaha
12:15 18.05.2014.

definitivno prerano - i dok kod hajduka je jos shvatljivo jer nemaju za biber pa su prisiljeni prodavat djecu jer im nemreju niti placat minimalac, za dinamo nema opravdanja jer su mogli zadrzat nezrelog igraca - a i jednog i drugog ocekuje jako neizvjesna buducnost, pasalic ce tesko zaigrat za chelsea u slijedecih par sezona je chelsea ima tu praksu da svake godine jeftino pokupuje hrpu klinaca i onda ih vuce po posudbama godinama i vecina ih nestane u tom procesu i nikad niti ne vide chelsea, a halilovic odlazi u drugu momcad barce ali i u neku novu barcu kojoj predstoji preslagivanje i pitanje je kakav ce im profil igraca trebat za par godina dok mali igracki dozrije….obojica vole svoje klubove, i obojica bi obogatili hrvatsku ligu u slijedecih par sezona i za 2-3 godine otisli ko zreli igraci za pravu lovu (dakle bi i klubovi zaradili daleko vecu lovu)…ali zelim deckima puno srece jer ce im trebat, jednog dana bi trebali bit vazni za nasu repku i biloa bi uzasna steta da se izgube kao tisuce drugih koje proguta ova trgovina talentiranom djecom...