Rukomet

Zagrebaši osvojili 21. kup, Čupićevih 12 pogodaka

Foto: STR-1234/HaloPIx/PIXSELL
Zagrebaši osvojili 21. kup, Čupićevih 12 pogodaka
11.05.2013.
u 23:32
- Neće biti odlazaka, ali ni nekih zvučnih pojačanja. Vratit ćemo iz Dubrave Kovačevića i Kaleba, te Pavlovića
Pogledaj originalni članak

Rukometaši CO Zagreba osvojili su svoj 21. kup Hrvatske pobijedivši u finalu Poreč sa 27:23 (15:11). Igralo se ju Novigradu, pred 1200 gledatelja.

 - Mislim da su gledatelji na kraju mogli uživati u utakmici koja je ponudila čak i dramatičnost jer su Porečani šest minuta prije kraja došli na samo minus jedan zaostatka. Bili su uporni, odigrali su svoju najbolju utakmicu ove sezone, a posebno mi je drago što je dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta - istaknuo je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba koji je u kratkom vremenu donio u klub, nakon SEHA lige, još jedan trofej. Treći će donijeti za mjesec dana kada završi prvenstvo Hrvatske.

 - Tro trofeja, nije loše za moju prvu sezonu na klupi CO Zagreba - istaknuo je Dvoršek koji već polako krene i prema sljedećoj sezoni.

 - Neće biti odlazaka, ali ni nekih zvučnih pojačanja. Vratit ćemo iz Dubrave Kovačevića i Kaleba, te Pavlovića. Možda uzmemo nekog iz Nexea i to je to - rekao je Dvoršek.

Junak Zagrebove pobjede bio je Marino Marić koji je postigao devet pogodaka. Luka Stepančić je dodao šest, a Josip Valčić pet.

 - Ne brojim pogotke već samo minute koliko sam igrao. A igrao sam svih 60 minuta - rekao je Marino.

Slavlje CO Zagreba u Novigradu bilo je dvostruko jer su kadeti u finalu prvenstva Hrvatske svladali Moslavinu (22:20).

Ostali rukometni rezultati - Liga prvakinja, uzvratna utakmica: Gyor - Larvik 23:22 (Gyor postao prvak Europe, sudili su Gubica i Milošević); njemačka liga: Hamburg (Duvnjak 5, Vori 5, Lacković) - Goppingen 30:29, Flensburg - Gummersbach (Zrnić 1) 25:20; španjolska liga: Barcelona - Atletico (Balić 1, Gojun) 35:26, Ademar (Ašanin 3 obrane) - Valladolid 22:22; poljska liga, polufinale doigravanja, treća utakmica: Azoty - Kielce (Losert šest obrana, Čupić 12, Štrlek, Musa, Buntić 1) 23:25 (Kielce se plasiralo u finale)

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.